Πολιτικη & Οικονομια

«Ντροπή» για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη - «Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ» (εικόνες)

Όλα τα κόμματα καταδικάζουν τη «φασιστική επίθεση των πατριδοκάπηλων» και ζητούν συλλήψεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4463860.jpg
© Motion Team/ ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Όλος ο πολιτικός  κόσμος έκπληκτος καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τη μνήμη της γενοκτονίας των Ποντίων.

«Ντροπή για τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.


«Θύμα φανατικών εθνικιστών οι οποίοι παριστάνουν τους πατριώτες έπεσε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τάσσεται στο πλευρό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τονίζοντας για μια ακόμη φορά τη σταθερή του εναντίωση απέναντι σε κάθε φωνή και πράξη εθνικιστικής, θρησκευτικής και φυλετικής μισαλλοδοξίας».

Η Νέα Δημοκρατία επίσης καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την επίθεση. Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς τονίζει: «Οι δράστες της σημερινής φασιστικής επίθεσης πατριδοκάπηλων πρέπει να συλληφθούν αμέσως και η κυβέρνηση να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η ανομία έχει ξεπεράσει κάθε όριο λόγω της απαράδεκτης ανοχής που επιδεικνύει στη βία απ' όπου κι αν προέρχεται».


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σχολίασε: «Πάντα θα υπάρχουν 5-6 τραμπούκοι έτοιμοι να επιτεθούν σε όσους δεν γουστάρουν. Το πρόβλημα είναι όλοι αυτοί που διαδίδουν ψευτιές και καλλιεργούν μίσος. Και αυτοί δεν φοράνε κουκούλες, αλλά κουστούμια. Μαζί σου Γιάννη και όπως λέει ο Αγγελάκας "σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ"», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης σε ανάρησή του στο Twitter.

4463825.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ