- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Καμπάνα προστίμων σε περισσότερους από 300.000 ιδιοκτήτες μοτοποδηλάτων
Τα έχουν ανασφάλιστα και δεν έχουν ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας
Ραβασάκι με τσουχτερά πρόστιμα ύψους 100 ευρώ θα λάβουν περισσότεροι από 300.000 ιδιοκτήτες δικύκλων με κινητήρες έως 50 κ.εκ. Ο λόγος είναι πως τα διατηρούν ανασφάλιστα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Ανδρή για το movenews.gr, ήδη σε αρκετά αστυνομικά τμήματα έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των μοτοποδηλάτων για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν πληρώσει εδώ και πολλά χρόνια την Ανανέωση Άδειας Κυκλοφορίας η οποία κοστίζει 15 ευρώ ενώ παράλληλα δεν τα έχουν ασφαλισμένα.
Αποτέλεσμα των παραπάνω θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες μοτοποδηλάτων οι οποίοι μπορεί καν να μην τα έχουν στην κατοχή τους πλέον να πρέπει να εξοφλήσουν την Ανανέωση της Άδειας Κυκλοφορίας για πολλά έτη ενώ παράλληλα να πρέπει να εξοφλήσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ λόγω ανασφάλιστου δικύκλου. Παράλληλα για να διαγράψουν οριστικά το μοτοποδήλατο θα πρέπει να εξοφλήσουν τα παραπάνω και να προσκομίσουν στα κατά τόπου Αστυνομικά Τμήματα και ασφαλιστήριο συμβόλαιο που να είναι σε ισχύ.
Με λίγα λόγια αν κάποιος χρωστά από την Ανανέωση της Άδειας Κυκλοφορίας του μοτοποδηλάτου 10 έτη θα πρέπει να καταβάλει 150 ευρώ και να κάνει μια ασφάλεια για τουλάχιστον ένα μήνα ώστε να διαγράψει το δίκυκλο. Αν δεν το κάνει σύντομα τότε κινδυνεύει να πληρώσει και το πρόστιμο των 100 ευρώ.
Να τονίσουμε επίσης πως αν κάποιος ιδιοκτήτης μοτοποδηλάτου που το έχει πετάξει εδώ και χρόνια χωρίς να έχει εξοφλήσει την Ανανέωση Αδειας Κυκλοφορίας αποκτήσει νέο μοτοποδήλατο και πάει στην Τροχαία ώστε να εκδώσει Άδεια Κυκλοφορίας το σύστημα θα «μπλοκάρει» τη νέα Άδεια καθώς θα εμφανιστούν τα χρέη από το προηγούμενο δίκυκλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί η φθορά της κυβέρνησης δεν μετατρέπεται αυτόματα σε πολιτικό κέρδος για τους αντιπάλους της
Το τηλεφώνημα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με ανυποψίαστο υπάλληλο υπενθυμίζει ότι δημοκρατία δεν είναι μόνο θεσμική αρχιτεκτονική, αλλά και διαπροσωπική σχέση
Πριν από τα Χριστούγεννα η πρώτη πληρωμή
Η Δόμνα Μιχαηλίδου προανήγγειλε την επέκτασή του
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, η συλλογική ηγεσία είναι βαθιά αριστερή επιλογή» σημείωσε η Ρένα Δούρου
«Ε, δεν μπορεί ο Τσίπρας να προσπαθεί να βγάλει ολόκληρο τον λαό ότι πάσχει από αμνησία» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
«Η μόνη ρεαλιστική λύση στις εθνικές εκλογές είναι η αυτοδυναμία»
«Δεν υπάρχει μαγική λύση» για την ενέργεια, το μήνυμα Φον ντερ Λάιεν
Τι θα είχε συμβεί αν εκείνη την Κυριακή η Ιστορία είχε γραφεί διαφορετικά;
Ο αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθούν τα έργα και το μήνυμα Χαρδαλιά
Ο Αλέξης Τσίπρας αγνοεί για μια ακόμα φορά βασικά πράγματα
Σε ποιο ποσό «κλειδώνει» το μηνιαίο voucher για τρόφιμα - Τι δήλωσαν Μιχαηλίδου και Καφούνης
Ποιες αλλαγές εξετάζει το υπουργείο
Τι πρέπει να τσεκάρουν οι δικαιούχοι για να μην καθυστερήσει η πληρωμή
Όλες οι αλλαγές που έρχονται με το νομοσχέδιο
«Η στήριξη της κοινωνίας δεν σταματά σε αυτά τα οποία έχουμε εξαγγείλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Η επίκληση της ουκρανικής επιχείρησης στο Κουρσκ
Ο βουλευτής Χανιών αμφισβητεί το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.