Πολιτικη & Οικονομια

Σε ποιους εντός ΚΙΝΑΛ στρέφει τα βέλη της η Εύη Χριστοφιλοπούλου

«Ας μετράμε όλοι το μπόι μας ντάλα μεσημέρι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
evi2.jpg
eurokinissi

Ένα επιθετικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο twitter ανήρτησε η  βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, και, χωρίς να τον κατονομάζει, φαίνεται να τα έχει βάλει με τον Σταύρο Θεοδωράκη σχετικά με τη διαφοροποίησή του από τη Φώφη Γεννηματά σχετικά με το αίτημά της για πρόωρες εκλογές.

Αυτή είναι η ανάρτηση στο twitter της Εύης Χριστοφιλοπούλου:

«Το Κίνημα Αλλαγής διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις στη χώρα.

Γεγονός που ανησυχεί τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ και εκφράζεται είτε με επιθέσεις από διάφορα στελέχη τους είτε με προσπάθειες προσέγγισης.

Το κακό είναι ότι καμιά φορά τους βοηθούμε κι εμείς.

Ορισμένοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να σταματήσουν τα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ και τις ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ που «κλείνουν το μάτι» στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος της Παράταξης ΔΕΝ μπορεί να ανεχθεί περίεργες ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, όπως το πότε ή αν θα πρέπει να γίνουν εκλογές!

Ας μετράμε όλοι το μπόι μας ντάλα μεσημέρι…».

evi.jpg

Τι είχε πει ο Σταύρος Θεοδωράκης

Την πρόταση του Ποταμιού για εκλογές στο τέλος της τετραετίας θύμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στον απόηχο του αιτήματος της Φώφη Γεννηματά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, σημείωσε ότι «οι εκλογές δεν αρκούν για να αλλάξει η ζωή μας. Χρειάζεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, ένας επανακαθορισμός της πορείας της χώρας με στόχο την αύξηση του ΑΕΠ, δουλειές και εξαγωγές. Είναι ο μόνος δρόμος για την έξοδο από την κρίση».

Ερωτηθείς για τις διαφορές απόψεων που καταγράφονται κατά καιρούς στη Βουλή, ανάμεσα στο Ποτάμι και τη ΔΗΣΥ ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι «αυτό μπορεί να γίνει και η δύναμη του Κινήματος Αλλαγής. Η σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΔΗΣΟ, της ΔΗΜΑΡ με το φιλελεύθερο Ποτάμι. Η συνεργασία μας θα πετύχει αν συνθέσουμε τα θετικά από όλους τους χώρους και όχι τα αρνητικά. Και νεωτερισμός και εμπειρία. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε θα αποτύχουμε».



 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ