- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυρανάκης για Τζανακόπουλο και Μαρινάκη: Ας πάνε στην δικαιοσύνη. Με tweet δεν λύνονται αυτές οι διαφορές
«Όλο αυτό είναι για δημιουργία εντυπώσεων»
Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα περί καθαρής εξόδου, αλλά και για το ενδεχόμενο εκλογών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89.
Για τη κόντρα Μαρινάκη-Τζανακόπουλου είπε:
Η «πολεμική» αυτή κατάσταση μεταξύ του κ. Μαρινάκη, του κ. Τσίπρα και του κ. Τζανακόπουλου, είναι δικό τους θέμα. Δεν έχουμε καμία σχέση εμείς, όμως παρατηρούμε μια πολύ έντονη προσπάθεια από μεριάς κυβέρνησης και μεριάς Μαξίμου να ταυτίσουν τον κ. Μαρινάκη με τον κ. Μητσοτάκη. Φτάσανε σε σημείο να εκδώσουν ένα non-paper, το οποίο λέει ότι είναι κουμπάροι, κάτι το οποίο είναι ψευδές. Είναι κουμπάρος με την κ. Μπακογιάννη, όχι με τον κ. Μητσοτάκη. Αυτά τα πράγματα καλό είναι να μην λέγονται γιατί είναι ψευδή.
Ενόψει της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Μαρινάκης πήγε στο Μαξίμου. Γιατί εκπλήσσεται και αναρωτιέται ο κ. Τζανακόπουλος γιατί τον πήρε τηλέφωνο; Πολύ πιθανόν να έδωσε εκείνη την ημέρα το τηλέφωνό του στον επιχειρηματία, μια που τότε ήταν διευθυντής γραφείου πρωθυπουργού άρα εκείνος κανόνισε την συνάντηση. Υπάρχει μια αλλαγή στάσης του Μαξίμου σε αυτόν τον επιχειρηματία. Είναι δικό τους θέμα, ας το λύσουν.
Ας πάνε στην δικαιοσύνη. Με tweet δεν λύνονται αυτές οι διαφορές. Αν ο κ. Τζανακόπουλος νιώθει ότι εκβιάζεται ή ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη απειλή, την οποία δέχεται από κάποιο επιχειρηματία, να πάει στην δικαιοσύνη. Με tweet δεν λύνονται αυτά. Να πάει στην δικαιοσύνη και να πει συγκεκριμένα από ποιον απειλείται, με ποιο αντικείμενο και για ποιον λόγο.
Πώς δεν έχει επαφή αφού έχει επανειλημμένα συναντηθεί και ως διευθυντής του γραφείου πρωθυπουργού προηγουμένως και πλέον τώρα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος; Πώς είναι δυνατόν να θεωρεί ότι δεν έχουν σχέσεις αφού έχουν συναντηθεί πάρα πολλές φορές; Δεν το έχει αρνηθεί το Μαξίμου αυτό.
Όλο αυτό είναι για δημιουργία εντυπώσεων. Σχέσεις συναλλαγής με επιχειρηματίες έχει η δική τους κυβέρνηση, όχι το δικό μας κόμμα.
Για τα περί καθαρής εξόδου:
Τον διαψεύδει (τον κ. Τσίπρα) ο κ. Τσακαλώτος. Πρέπει να μας πει κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας τί εννοεί «καθαρή έξοδο». Μήπως δεν θα υπάρχει επιτήρηση μετά την έξοδο; Θα υπάρχει. Μήπως δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα; Θα υπάρχουν. Θα έχουμε μείωση του εισοδήματος γιατί έχουν ψηφίσει μέτρα, που δεσμεύουν την χώρα μέχρι το 2022 και μειώνουν συντάξεις και περικόπτουν το αφορολόγητο. Έτσι είναι η καθαρή έξοδος;
Δεν ξέρω τί έχει στο μυαλό του ο κ. Τσίπρας.
Για το ενδεχόμενο εκλογών:
Αν δει ότι η επικοινωνιακή φιέστα που θα στήσει για την δήθεν «καθαρή έξοδο», αρχίζει και του «βγαίνει» και επικοινωνιακά, ενδεχομένως ίσως να θέλει να «αποδράσει» τον Οκτώβριο πριν κατατεθεί ο προϋπολογισμός του 2019, ο οποίος θα εμπεριέχει τα μέτρα που έχει ψηφίσει για να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό.
Δεν έχει καμία αξιοπιστία ο κ. Τσίπρας σε αυτά που έχει υποσχεθεί. Ξέρουμε ότι θα φύγει η κυβέρνηση λέγοντας ψέματα. Έτσι ανέβηκε, έτσι θα πέσει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Καταθέτουμε έναν Οδικό Χάρτη που εκσυγχρονίζει τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο πρωθυπουργός
Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η «Ελπίδα» της Καρυστιανού
«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κρίση αξιοπιστίας στην Αριστερά», σημείωσε
Ενισχύεται η ναυπηγική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Ποιοι και πώς θα το λάβουν
Ραγδαίες ανακατατάξεις στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
«Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν από το παλαιό σύστημα»
Η επιστροφή των αρχαιοτήτων αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα των αδελφικών σχέσεων των δύο χωρών
Στο διεθνές συνέδριο «Artificial Intelligence - Consequences and Limits» η Υπουργός Παιδείας
«Δεν αναφέρομαι σε φυλακές», ξεκαθάρισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
«Μειωμένες κατά 12% οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία»
Τι θα γίνει τελικά με τα vouchers διακοπών
«Ο Τσίπρας δεν ανήκει στη σύγχρονη ανανεωτική Αριστερά», τόνισε η βουλεύτρια Φλώρινας
Κρίθηκε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται εκεί όπου είναι πιο δύσκολο να φτάσει», τόνισε η υπουργός
Στο επίκεντρο η κοινή βούληση Ελλάδας και Παναμά για ενδυνάμωση των διμερών τους σχέσεων
Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών
Στόχος η αναβίωση της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.