Πολιτικη & Οικονομια

Ο Σέρβος ΥΠΕΞ τραγούδησε στα ελληνικά μπροστά στον Κοτζιά (video)

Έσπασε και πιάτα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το τραγούδι Ντάτσιτς στον Κοτζιά | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Το «Μη μου θυμώνεις μάτια μου» και μάλιστα στα ελληνικά, τραγούδησε ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς στον Νίκο Κοτζιά κατά τη διάρκεια του χθεσινού δείπνου προς τιμήν του κ. Κοτζιά στο Βελιγράδι.

Μάλιστα, ο Σέρβος ομόλογος του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών έσπασε στο τέλος κι ένα πιάτο με τον κ. Κοτζιά να αναφωνεί «σπάσ' τα όλα» και να αγκαλιάζει θερμά τον Σέρβο ομόλογό του, ενώ στο βίντεο ακούγεται και ένα «Ώπα!».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη Διακρατική Συμφωνία, για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Η τουρκική αντίδραση στην «Ασπίδα του Αχιλλέα» αποκαλύπτει ότι η αποτροπή χτίζεται με έργα και όχι με εθνικιστικές κορώνες

Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY