Πολιτικη & Οικονομια

Βέττας: Ο Καμμένος φορά στολή παραλλαγής, δεν είναι «μπαλαρίνα» (video)

Γρηγοράκος: Τσίρκο ο Καμμένος στο χακί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ο Καμμένος φοράει στολή διότι δεν είναι μπαλαρίνα...»: Βέττας στο ΣΗΜΕΡΑ (ΣΚΑΪ, 11/4/18)

Ανέβηκαν οι τόνοι στο πάνελ της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να χαρακτηρίζει «τσίρκο» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Δημήτρη Βέττα του ΣΥΡΙΖΑ να αναταπαντά: «Τι θέλατε να φορά ο υπουργός Άμυνας, να ντυθεί μπαλαρίνα; Υπουργός Άμυνας είναι, στην παραμεθώριο πάει, στολή παραλλαγής φορά, δεν είναι μπαλαρίνα».

Ενώ στο γιατί η κυβέρνηση δεν ενημέρωσε επισήμως για το τι συνέβη τελικά στη Ρω και αν είναι σύμφωνη με τους διεθνείς κανόνες η εκτόξευση πυρών ενώ δεν υπήρξε παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου, ο κ. Βέττας είπε: «Η χώρα απάντησε με ''μαγκιά'' στους Τούρκους. Διαχειριστήκαμε το περιστατικό με επιτυχία. Τα προειδοποιητικά πυρά ήταν για να μην υπάρξει παραβίαση του εναέριου χώρου. Κάναμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε ούτε να μην απαντάμε, ούτε να μην αντιδρούμε, ούτε να υποχωρούμε. Είναι ένα γεγονός που τελείωσε. Έχουμε πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε και έχετε κολλήσει στην επίσημη ενημέρωση». 

«Οι σφαίρες πέσαν για να δουν οι Τούρκοι τι θα πάθουν αν παραβιάσουν τα σύνορα και σε όσους δεν αρέσει… ξύδι. Αρέσει στον ελληνικό λαό. Είναι πατριωτικό!» πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ