Πολιτικη & Οικονομια

Τόσκας: Θα πάρουμε αστυνομικούς από τους επίσημους, δεν τους χρειάζονται

Και θα τους βγάλουμε στον δρόμο για να ενισχυθούν οι πεζές περιπολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toskas.gif
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Οι πεζές περιπολίες στους δρόμους θα ενισχυθούν με περισσότερους αστυνομικούς, τους οποίους θα πάρουμε από τη φύλαξη των επισήμων.

Αυτά ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον απόηχο των αλλεπάλληλων κρουσμάτων βίας και ανομίας στο κέντρο της Αθήνας (καταδρομικές επιθέσεις σε ξένες πρεσβείες, βανδαλισμοί σε καταστήματα).

«Θα κατεβάσουμε όλο και περισσότερο κόσμο στον δρόμο» τόνισε σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», υπογραμμίζοντας ότι μέχρι στιγμής έχουν αποσυρθεί 150 αστυνομικοί από την προστασία δικαστικών. Το ίδιο θα γίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, και με άλλους που υπηρετούν στην ασφάλεια πολιτικών προσώπων.

Προανήγγειλε, επίσης, ότι, προκειμένου να βρεθεί το απαραίτητο προσωπικό για τις περιπολίες, θα συνεχιστεί η αφαίρεση αστυνομικών από τη φύλαξη επισήμων και προσώπων που -σύμφωνα με εκτίμησή του- δεν τη χρειάζονται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY