Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος: Δημαγωγός ο Τσίπρας, λέει ψέματα για την «καθαρή» έξοδο από τα μνημόνια

Θρασύς ο πρωθυπουργός με ανεξάντλητα αποθέματα ναρκισσισμού, ανέφερε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
loverdos23423.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για πολιτικό ναρκισσισμό κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας τη Δευτέρα από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης άσκησε σφοδρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνοντας ότι έχει «ανεξάντλητα αποθέματα θράσους».

«Ο πρωθυπουργός αντί να κυβερνά, καταφεύγει σε εύκολους μονολόγους στα κομματικά ακροατήρια περιφερειακών συνεδρίων και επιδίδεται στο μόνο που μπορεί και ξέρει να κάνει καλά: Να διχάζει και να δημαγωγεί. Το μόνο που κάνει είναι να  προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία. Τι ανεξάντλητα αποθέματα πολιτικού θράσους και ναρκισσισμού μπορεί να διαθέτει ο πρωθυπουργός για να λέει μόλις προχθές ότι "το καλοκαίρι βγαίνουμε τυπικά, καθαρά και οριστικά από τα μνημόνια"; Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δημαγωγική πομφόλυγα της περιόδου της κρίσης. Όλοι πια γνωρίζουν ότι η καθαρή έξοδος είναι αδύνατη. Ο πρωθυπουργός και όλα τα μέλη της κυβέρνησης πολιτεύονται με  λαϊκισμό, ο οποίος τρέχει αντί για αίμα στις φλέβες τους» ανέφερε.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να δώσει χείρα βοηθείας ή άλλοθι στο ΣYΡIZΑ.

«Δεν πρόκειται να σας δώσουμε κανένα άλλοθι για να δικαιολογήσετε στον ελληνικό λαό τα λάθη και τις παραλείψεις σας, τις αυταπάτες και κυρίως τις απάτες σας. Σε μας δεν θα βρείτε ούτε βολικούς συνοδοιπόρους, ούτε χρησίμους ηλιθίους.  Κυρίως, όμως, θέλω να διαβεβαιώσω τους κεντρώους και κεντροαριστερούς πολίτες που ελπίζουν σε μας, ότι η θέση μας είναι ακλόνητη. Το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου είναι εφιαλτικό. Κάθε πολιτικός χώρος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να έχει συναλλαγές με αυτήν την τοξική πολιτική συγκυβέρνηση. Και το Κίνημα Αλλαγής έχει διαχωρίσει πλήρως την θέση του από τα περιτρίμματα της ιστορίας» εξήγησε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου
Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου

Οι πολίτες που, δικαιολογημένα ή όχι, θέλγονται από τις σειρήνες των ακραίων εθνικιστικών ρητορικών καλό είναι να θυμούνται ότι καμία ελευθερία και κανένα δικαίωμα δεν είναι οριστικά κεκτημένα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.