Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος: Δεν θα γίνουμε δεκανίκι της παραπαίουσας κυβέρνησης

Για «σχιζοφρενικό πρότυπο συγκυβέρνησης» κάνει λόγο ο κ. Λοβέρδος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
loverdos.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Καταστρεπτική πιθανότητα» χαρακτηρίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα» την ανταλλαγή των δύο ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υπεύθυνος Άμυνας της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος που θα παραστεί και στη συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Κοτζιά στην οποία ο υπουργός Εξωτερικών θα ενημερώσει για την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής για εθνικά ζητήματα, αναφέρει πως η διγλωσσία των δύο κυβερνητικών εταίρων δημιουργεί ένα «σχιζοφρενικό πρότυπο συγκυβέρνησης». Παράλληλα, επισημαίνει πως, αν η κυβέρνηση δεν κατέβει με ενιαία θέση στο Μακεδονικό, «το Κίνημα Αλλαγής δεν πρόκειται να λειτουργήσει ως δεκανίκι της παραπαίουσας συγκυβέρνησης».

Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για «εξαιρετικά αρνητικές συνέπειες» από τη διγλωσσία ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ και όπως εξηγεί «αυτό φαίνεται από τα αδιέξοδα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης τόσο στα ζητήματα με την Τουρκία όσο και στο ζήτημα της FYROM». «Δυστυχώς αυτό το σχιζοφρενικό πρότυπο συγκυβέρνησης με δύο ετερόκλητους αλλά και ανερμάτιστους εταίρους χειρίζεται τα θέματα της χώρας με καταστρεπτικό για τα εθνικά συμφέροντα τρόπο»,  τονίζει επίσης.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.