Πολιτικη & Οικονομια

Απάντηση Μπαλαούρα στο δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ»: Αήθης επίθεση στο πρόσωπό μου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το τι τελικά συμβαίνει με τη σύνταξή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
balaouras2342.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Για «αήθη επίθεση» στο πρόσωπό του κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρος, επισημαίνοντας ότι το δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» για τη σύνταξή του είναι «συκοφαντικό».

Όλα ξεκίνησαν, όταν αρθρογράφος της εφημερίδας ανέφερε ότι με διάταξη του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου εξαιρούνται οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) από τις περικοπές των αποδοχών όσων συνταξιούχων συνεχίζουν να εργάζονται. Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για «φωτογραφική διάταξη».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μπαλαούρα:

Με αφορμή την έκδοση εγκυκλίου από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή του άρθρου 20 του ν.4387/2016 που αφορά τις επιπτώσεις στις συντάξεις όσων συνταξιούχων συνεχίζουν να εργάζονται, έγινε εκ νέου αήθης επίθεση στο πρόσωπό μου.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα (22-3-18) της εφημερίδας τα ΝΕΑ, περί φωτογραφικής διάταξης προς το πρόσωπό μου, καθώς και τα ΜΜΕ και όσα κόμματα της αντιπολίτευσης το αναπαρήγαγαν, δε με εξέπληξαν. Όσοι έχουμε μια διαδρομή ήθους, αγωνιστικότητας  και συνέπειας, γνωρίζουμε ότι θα  προσπαθήσουν να μας κτυπήσουν με ψέματα και λάσπη, προκειμένου να υπονομεύσουν το ηθικό πλεονέκτημά μας, αλλά  και του ΣΥΡΙΖΑ, εν γένει. Είναι το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει απέναντι στην κυβέρνηση. Η λέξη ηθικός όμως τους είναι άγνωστη λέξη.

Επειδή δυστυχώς στην καθημερινή πολιτική αντιπαράθεση, έχει γίνει κανόνας  η διαστρέβλωση της αλήθειας και η λάσπη, θα ήθελα να σας παραθέσω τα παρακάτω, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

1. Συνταξιοδοτήθηκα από την ΤτΕ και έλαβα την σύνταξή μου το 2010.

2. Στις 7.5.2015, λόγω της εκλογής μου στη Βουλή, και με αναδρομικότητα από την ημέρα εκλογής μου, εξεδόθη απόφαση αναθεώρησης της κύριας σύνταξής μου και μου περικόπηκε το 70% αυτής, όπως προβλέπει  το άρθρο 8 του ν.2592/1998.

Με δυο λόγια, «η φωτογραφική τροπολογία για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα», όπως λένε τα ΝΕΑ, μόνο τον Μπαλαούρα δεν αφορά.

Αιδώς, στρατευμένα ΜΜΕ.

Τελικά, αναρωτιέμαι αν η καλύτερη άμυνά μου στη μεθοδευμένη συκοφαντία είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη ή να τους αφήσω στην απαξίωση στην οποία έχουν κατρακυλήσει. Το ελάχιστο που οφείλουν να πράξουν είναι να δημοσιεύσουν την απάντησή μου στην πρώτη σελίδα, όπως έκαναν με τη λάσπη τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ