Πολιτικη & Οικονομια

Αντίδραση Παππά στην αποκάλυψη του «Φιλελεύθερου»

«Κατά φαντασίαν συνάντηση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Παππάς
Νίκος Παππάς © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αντίδραση μέσω Twitter από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά για την αποκάλυψη της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Ο κ. Παππάς ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν "Φιλελεύθερο" του κ. Μητσοτάκη. Τα μόνα "εκρηκτικά ραντεβού" που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ».

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», υπήρξε ραντεβού των κ.κ. Τσίπρα - Καμμένου - Παππά την Παρασκευή το βράδυ, με τον πρωθυπουργό να επιμένει ότι πρέπει να προχωρήσει το Σκοπιανό και τον κ. Καμμένο να δηλώνει ότι είναι το τελευταίο διάστημα παραγκωνισμένος.

Τζανακόπουλος: Τσίπρας-Καμμένος έχουν άριστη σχέση

Για τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας περί ομηρείας των δυο αξιωματικών και για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα για ρήξη στην κυβέρνηση, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ πως οι σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Πανό Καμμένο είναι άριστες και χρέωσε στη ΝΔ -και στην εφημερίδα Φιλελεύθερος που λειτουργεί ως βραχίονάς της - ευσεβείς πόθους.

«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμενος έχουν άριστη σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης. Μάλιστα αύριο θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις πιθανές περαιτέρω ενέργειες σε ό,τι αφορά το θέμα των δυο αξιωματικών που βρίσκονται υπό κράτηση» τόνισε ο υπουργός Επικράτειας και συμπλήρωσε πως ο κ. Καμμένος, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, σχεδιάζουν μαζί τις ενέργειες που αναλαμβάνει να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση.

«Κάθε ψίθυρος περί ρήξης στο εσωτερικό του κυβερνητικού στρατόπεδο δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια της ΝΔ και των μέσων που τη στηρίζουν να αλλάξει ιεράρχηση και η προτεραιότητες της δημόσιας συζήτησης από τα ζητήματα που πραγματικά έχουν φέρει τη ΝΔ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και μιλάω για τη Νοβάρτις» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος. Υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με την κυβερνητική συνοχή.

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν γέφυρες συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής ο υπουργός Επικράτειας ξεκαθάρισε: «όσο υπάρχουν δυνάμεις στο Κίνημα Αλλαγής που θεωρούν ότι ο κίνδυνος για τη δημοκρατία είναι ο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις».

Συμπλήρωσε, πάντως, πως δεν βλέπει κάποια διάθεση αυτοκριτικής από τον νέο φορέα, αντιθέτως μόνο απόλυτη στήριξη της ακραίας δεξιάς πολιτικής. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επανέλαβε πως η θέση της κυβέρνησης είναι σαφής για τις όποιες δυνάμεις ή για τα όποια φυσικά πρόσωπα θέλουν να ανοίξουν διάλογο για την επόμενη μέρα της χώρας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε μια αποστροφή της κουβέντας του, σε ερώτηση ότι προς το προς το παρόν κυβερνούν με τον Πάνο Καμμένο, απάντησε: «και προς το παρόν και προς το μέλλον».

Για την απόφαση της Δικαιοσύνης για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ