- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πυρά Κικίλια στην κυβέρνηση και στον απόντα Πάνο Καμμένο
Δεν υπάρχει ενιαία εθνική γραμμή
Επίθεση στην κυβέρνηση για «έλλειψη ενιαίας εθνικής γραμμής» και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για «συστηματική απουσία» εξαπέλυσε ο τομεάρχης Άμυνας Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του τον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι».
«Είναι μια σειρά πολύ σοβαρών θεμάτων, εθνικών, άμεσης σημασίας, στα οποία ο κυβερνητικός εταίρος διαφωνεί με το άλλο κομμάτι της κυβέρνησης και απουσιάζει» σημείωσε ο κ. Κικίλιας.
Αναφερόμενος στο νέο δίδυμο του ΥΕΘΑ είπε: «Για ποια εθνική θέση μιλάμε όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει διαφορετική θέση από τον αναπληρωτή του κ. Κουβέλη, που αποκαλεί το λόγο του υπουργού του υπερτροφικό».
Επισημαίνοντας δε την αποδοκιμασία του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος χαρακτήρισε «μεταφορική αναφορά» τα «περί ομηρίας» των δύο στρατιωτικών, τόνισε: «Η πραγματικότητα είναι ότι οι δύο στρατιωτικοί μας είναι για 18η μέρα σήμερα σε μια τουρκική φυλακή και υπουργοί της ελληνικής κυβέρνησης, που θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχουν δράσει αποφασιστικά, δεν έχουν ακόμη καταφέρει να συνεννοηθούν μεταξύ τους».
Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ επισήμανε επίσης την απουσία του κ. Καμμένου από μια σειρά κρίσιμων θεμάτων, αναφέροντας ως παράδειγμα τόσο τα συλλαλητήριο της Μακεδονίας όσο και τις τελευταίες κρίσιμες συσκέψεις στο Μαξίμου για εθνικά ζητήματα, κατά την διάρκεια των οποίων ο υπουργός Άμυνας ήταν στο εξωτερικό.
Ο κ. Κικίλιας αποδοκίμασε τις απειλές που δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, χαρακτηρίζοντας τες «δειλές» και «αντεθνικές». Στο πλαίσιο αυτό υπογράμμισε πως «η Νέα Δημοκρατία έχει κρατήσει μια σοβαρή, στιβαρή και υπεύθυνη εθνικά στάση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα με πρώτο τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, που βρέθηκε στις ΗΠΑ για να ενισχύσει τις θέσεις της χώρας μας και να τονίσει Ελλάδα είναι η μόνη χώρα πυλώνας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.