Πολιτικη & Οικονομια

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Ας ψηφίσουν απευθείας εμάς οι πολίτες

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βλέπει «κοινό μέτωπο» ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ και ζητεί ενότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
konstadinopoulos.jpg
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εξαπέλυσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος λίγη ώρα πριν αρχίσουν οι εργασίες στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εξέφρασε την πεποίθηση πως με ενότητα, ομοψυχία και «χωρίς τρικλοποδιές», η παράταξη μπορεί να τα καταφέρει.

Το μήνυμά του στα social media:

Καλημέρα!

Το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής ξεκινάει σήμερα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εκπροσώπηση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης αλλά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Δραγασάκης. Αφού και οι δυο θέλουν "κοινό μέτωπο" γιατί οι πολίτες να μην ψηφίσουν απευθείας εμάς! Σκεφτείτε λίγα χρόνια πριν ποιους μας έστελναν για να χαιρετίσουν στην έναρξη των συνεδρίων μας! Αν το πιστέψουμε και δεν βάζουμε τρικλοποδιές μεταξύ μας θα τα καταφέρουμε. Τώρα είναι η ώρα της Δημοκρατικής Παράταξης.

Την Πέμπτη ο βουλευτής Αρκαδίας είχε εκφράσει την έντονη ενόχλησή του για την απόφαση της Κουμουνδούρου να διοργανώσει -την ίδια ημέρα με το ιδρυτικό συνέδριο- πολιτική εκδήλωση για το παρόν και το μέλλον των «προοδευτικών δυνάμεων».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ