- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ για τον χαμό στο ΑΣΕΠ: Ο κ. Σκουρλέτης αρνείται τις ευθύνες του για τον εμπαιγμό δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων
«Ο κ. Σκουρλέτης αρνείται τις ευθύνες του για τον εμπαιγμό δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων»
«Ο κ. Σκουρλέτης αρνείται τις ευθύνες του για τον εμπαιγμό δεκάδων χιλιάδων υποψηφίων. Θα ήταν πιο έντιμο να τους πει ευθέως ότι επιδιώκει τη μονιμοποίηση των υφιστάμενων συμβασιούχων» δήλωσε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας ΔημοκρατίαςΓιώργος Γεωργαντάς.
Πλήρης δήλωση:
«Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους η σημερινή δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών σχετικά με την τελευταία αλλαγή στην Προκήρυξη για προσλήψεις στους Δήμους (3Κ/2018). Αντί να αναλάβει τις ευθύνες του για το σύστημα μοριοδότησης το οποίο νομοθέτησε στο άρθρο 24 του ν. 4479/2017, ο Υπουργός επέλεξε να κατηγορήσει το ΑΣΕΠ γιατί, δήθεν, δεν διόρθωσε εγκαίρως την Προκήρυξη.
»Προφανώς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι λόγω των δικών του αντισυνταγματικών ρυθμίσεων και νομικών ακροβατισμών φτάσαμε στη συγκεκριμένη φωτογραφική Προκήρυξη. Είναι δείγμα μεγάλης υποκρισίας να ισχυρίζεται ο Υπουργός ότι όλοι έχουν τις ίδιες δυνατότητες να διεκδικήσουν τις θέσεις που προκηρύχθηκαν. Θα ήταν πιο έντιμο απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες υποψηφίους να δηλώσει ευθέως ότι επιδιώκει τη μονιμοποίηση των υφιστάμενων συμβασιούχων.
»Ας σταματήσει, τουλάχιστον, να εμπλέκει το ΑΣΕΠ στις πολιτικές του σκοπιμότητες, όπως παλαιότερα ενέπλεξε το Ελεγκτικό Συνέδριο».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληροφορίες ότι προσχωρεί στο κόμμα Τσίπρα
Αποκάλυψε τα χρώματα του νέου κόμματος
Ευχήθηκε και στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Final Four 2026 της Euroleague
Στο νέο του εγχείρημα, ο πρώην αρχηγός του διαλυόμενου πλέον ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στο πλευρό του όσους τον ακολούθησαν πιστά από την αρχή της πορείας του με όρους μεσιανισμού ανεξαρτήτως λαθών και αυταπατών.
«Όχι, η Ελλάδα δεν έχει "το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη"» σημειώνει ο υφυπουργός Ενέργειας
Πού θα δείτε το Μητρώο Παρόχων
Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα εμφανιστεί το κατάλληλο momentum, αλλά στην πολιτική το momentum σπάνια είναι τυχαίο
Ψηφιακοί έλεγχοι και τεχνητή νοημοσύνη στην μάχη κατά της ακρίβειας
Ο ενισχυμένος προσωποκεντρισμός στην πολιτική δεν είναι κάτι που επιτρέπεται (ή έχουμε την πολυτέλεια) να ξεπερνούμε επιφανειακά και αψήφιστα
'Ενιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στη Βουλή
Τι αναφέρει η επικεφαλής του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοινώνει την ίδρυση του κόμματός του την Τρίτη στο Θησείο
Η Ελλαδίτσα πορεύεται σε μια νέα πίστα πολιτικών ισορροπιών, που είναι μεν τονωτική, μα από την άλλη μοιάζει ακόμα ομιχλώδης
Aφίχθησαν στις 21:00 με εμπορική πτήση
Από τις 25 έως τις 29 Μαΐου 2026
Ποιοι είναι οι 300.000 τελικοί δικαιούχοι των vouchers
Υποστηρίζοντας πως το σκάνδαλο είναι υπαρκτό
Kόντρα σχετικά με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας
Ταυτόχρονες έφοδοι σε 14 πόλεις της χώρας - Κατασχέθηκαν 15 βυτιοφόρα και χιλιάδες λίτρα καυσίμου
Aισθάνθηκε αδιαθεσία στη βουλή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.