- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Επίθεση ΝΔ σε Τσίπρα για υποκριτικές δηλώσεις στη Φυλή
«Είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη»
Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ασκεί η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την επίσκεψή του στη Φυλή και τις δηλώσεις του για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.
Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι σχεδόν καθημερινά οι γνωστοί άγνωστοι βανδαλίζουν το κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις της χώρας. Επισημαίνει ότι οι ληστείες και οι διαρρήξεις έχουν πολλαπλασιαστεί, ενώ καταγγέλλει ότι ολόκληρες περιοχές της Αττικής έχουν μετατραπεί σε άβατα ανομίας.
«Τα πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στο έλεος παραβατικών ομάδων. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κάθε τρεις και λίγο καίγονται και βανδαλίζονται. Με αυτά τα “επιτεύγματα” ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος σήμερα να κάνει μαθήματα για την ασφάλεια του πολίτη. Η μόνη μας απορία πλέον είναι αν ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα ή την αίσθηση της ντροπής», σχολιάζει το γραφείο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει: «το ελάχιστο διάστημα που του απομένει στην εξουσία, ας αφήσει τις υποκριτικές κορώνες και ας επιτρέψει, επιτέλους, στην Ελληνική Αστυνομία να κάνει όπως πρέπει και γνωρίζει τη δουλειά της».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.