- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Δυσαρεστημένος με τις επιδόσεις της ΕΛ.ΑΣ. ο Τόσκας
Στον απόηχο των καταδρομικών επιθέσεων και των βανδαλισμών σε Αθήνα και περιφέρεια
Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον απόηχο των καταδρομικών επιθέσεων και των βανδαλισμών σε Αθήνα και περιφέρεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε καλύτερα αποτελέσματα στην αστυνόμευση του κέντρου και ειδικότερα στην αντιμετώπιση όσων προκαλούν ζημιές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή τίθεται σε εφαρμογή το νέο σχέδιο αστυνόμευσης στο κέντρο της πρωτεύουσας, την ώρα που ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζητεί την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού προκειμένου να υπάρξει ουσιαστική πρόοδο στο ζήτημα της ασφάλειας. Η τοποθέτηση του κ. Καμίνη έρχεται ένα 24ωρο μετά τους βανδαλισμούς σε εμπορικά καταστήματα της Ερμού από κουκουλοφόρους.
«Δεν είμαι ευχαριστημένος από την αποτελεσματικότητά σας ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση των τελευταίων περιστατικών. Λάθη κάνουν μόνο όσοι εργάζονται. Τα επαναλαμβανόμενα λάθη ωστόσο και η αδιαφορία ελέγχονται» φέρεται να δήλωσε ο κ. Τόσκας, απευθυνόμενος στους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις επιθέσεις στη Novartis και στην πρεσβεία του Ισραήλ, ενώ έντονη ήταν η δυσαρέσκειά του όταν έγινε αντιληπτό πως στο νέο σχέδιο αστυνόμευσης δεν θα μετέχουν 200 αστυνομικοί επιπλέον που αποδεσμεύτηκαν από υπηρεσίες γραφείου αλλά 45.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.