Πολιτικη & Οικονομια

Η «Διαύγεια» φαίνεται ότι διαψεύδει την Ράνια Αντωνοπούλου για το επίδομα

Η πρώην υπουργός διαβεβαίωσε ότι σταμάτησε να παίρνει το επίδομα από τον Αύγουστο του 2017

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
rania3.jpg
eurokinissi

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έθεσε εκτός κυβερνητικού σχήματος την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, μετά από το σοβαρό ζήτημα που προκάλεσε η αποκάλυψη για την επιχορήγηση ενοικίου που λάμβανε.

Είχε προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση της -πρώην, πλέον- αναπληρώτριας υπουργού μέσω της οποίας προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις και να δικαιολογήσει την ενέργειά της αναφέροντας ότι θα επιστρέψει τα χρήματα. 

Σε δήλωση της, η κυρία Αντωνοπούλου υποστήριξε πως «Από τον Αύγουστο 2017, οπότε έληξε η περίοδος για την οποία είχα αιτηθεί την επιδότηση, σταμάτησα να την λαμβάνω, καθώς δεν κατέθεσα νέα αίτηση».

Ωστόσο, το επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εργασίας, το οποίο  δημοσιεύεται στο thetoc, την διαψεύδει. Όπως φαίνεται με απόφαση της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Εργασίας στις 13 Δεκεμβρίου 2017, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου αιτήθηκε και έλαβε επιδόματα τεσσάρων μηνών από 1η Αυγούστου έως 30 Νοεμβρίου του 2017 ύψους 4.000 ευρώ.

dapani.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ