Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: «Στημένη» η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Τον κατηγορεί για «μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
syriza_symela_pantzartzi.jpg
ΑΠΕ (αρχείο)

«Στημένη» χαρακτηρίζει την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι είχε ως μοναδική στόχευση την «επικοινωνιακή του προβολή». 

«Ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής. Με ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση, και με απουσία κάθε αυτοκριτικής για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών» σημειώνει η Κουμουνδούρου στην ανακοίνωσή της.

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ» προσθέτει το κυβερνών κόμμα. «Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, έμαθε που βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στον χάρτη μετά τις πλημμύρες» καταλήγει ειρωνικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για αδιαφορία, ψεύτικες υποσχέσεις, και απουσία των αρμόδιων υπουργών και της περιφερειάρχου Αττικής έκανε λόγο νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκεπτόμενος την πλημμυρόπληκτη περιοχή, 100 μέρες μετά τη μεγάλη φυσική καταστροφή που κόστισε 23 ζωές. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ