Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γιώργος Κύρτσος μιλά για τις εσωκομματικές ισορροπίες στη ΝΔ

Μιλά για τον Αντώναρο, τους Καραμανλικούς, τους σαμρά και Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
KIRTSOS
© ΕUROKINISSI

 

Για το τι γίνεται στο εσωτερικό της ΝΔ μιλά ο Γιώργος Κύρτσος σε συνέντευξή του στον Νίκο Μάνεση και στον σταθμό alpha 989

«Γενικά πιστεύω ότι η ΝΔ δεν έχει κανένα εσωκομματικό πρόβλημα. Υπάρχουν διάφοροι που επικαλούνται τον Καραμανλή αλλά επειδή εγώ είμαι προσεκτικός σε αυτά τα ζητήματα, θεωρώ ότι ο Καραμανλής στηρίζει δυναμικά τον Κ. Μητσοτάκη, βοήθησε και τον Αβραμόπουλο στο θέμα της NOVARTIS. Ο Ρουσόπουλος, που είναι η πραγματική φωνή του Καραμανλή, είναι και αυτός πολύ συνεπής στις υποχρεώσεις τις παραταξιακές.

Ο Αντώναρος, κατά την άποψή μου, είναι στο πολιτικό περιθώριο, οπότε ο άνθρωπος είναι διορισμένος και στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και βγαίνει με τα tweets του και δηλώνει «φωνή του Καραμανλή». Γι’ αυτό και εγώ πήγα σε σκληρή αντιμετώπιση. Είναι ένα μήνυμα ότι αυτοί που δηλώνουνε «φωνή του Καραμανλή» είναι μάλλον αποκριάτικοι και όχι πραγματικοί εκπρόσωποι του Καραμανλή. Δίνουν έναν ρόλο στον εαυτό τους γιατί δεν έχουν πολιτικό ρόλο. Ο Αντώναρος ήταν μέλος της ΝΔ αλλά δεν είχε καμία επιρροή στις εξελίξεις» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο Μητσοτάκης είναι υπέρ της ενότητας. Ο Σαμαράς στηρίζει, ο Καραμανλής στηρίζει, η Ντόρα παρά το γεγονός ότι «ψαλίδισε» τις φιλοδοξίες της ο Κυριάκος, στηρίζει και αυτή, επομένως να έρχεται ο Αντώναρος να μας κάνει «ψυχανάλυση» ότι δήθεν έχουμε πρόβλημα είναι προκλητικό, γι’ αυτό και τον αντιμετώπισα κάπως προκλητικά.    

 

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ