Πολιτικη & Οικονομια

Λυκουρέντζος για Novartis: Δεν ανησυχώ για ο,τιδήποτε

«Παντελώς ανυπόστατη η κατηγορία που μου αποδίδεται»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lukoyrentzos.jpg
EUROKINISSI / ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Παντελώς ανυπόστατη η κατηγορία που μου αποδίδεται, δεν ανησυχώ για ο,τιδήποτε», είπε στον Αlpha 989 ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος. Θα στραφεί προειδοποίησε, εναντίον όσων των εμπλέκουν.

«Μου αποδίδεται κατηγορία, η οποία είναι εντελώς ανυπόστατη. Υπονοούν χρηματισμό. Όταν κατηγορούν εμένα με τέτοιου είδους ενοχή, μόνο ως αστεία εκλαμβάνεται η υπόθεση. Έχω κάνει μια πορεία με διαφάνεια στον δημόσιο βίο της χώρας, με ηθική και πολιτική ακεραιότητα και σας διαβεβαιώνω ότι δεν ανησυχώ για ο,τιδήποτε. Αυτό όμως που θα κάνω είναι ότι θα στραφώ με σφοδρότητα εναντίον όλων εκείνων οι οποίοι εμπλέκονται στην σπίλωσή μου» σχολίασε.

 Στην ερώτηση τι επαφές είχε με τη Novartis, ο πρώην υπουργός απάντησε κατηγορηματικά: «Καμία διότι δεν είχα την αρμοδιότητα, όπως έγινε η κατανομή μεταξύ των στελεχών της τότε πολιτικής ηγεσίας, αρμόδιος ήταν ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος χθες και προχθές μίλησε και είπε ότι ήταν δική του η αρμοδιότητα. Δεν είχα λόγο να έχω καμία επαφή με καμία φαρμακευτική. Ήξερα και ξέρω να προστατεύω τον εαυτό μου. Χάθηκαν και δύο ανθρώπινες ζωές πχ στην υπόθεση Βατοπεδίου. Εκεί είναι το τραγικό της υπόθεσης, ότι σπιλώνονται προσωπικότητες, χρεώνονται ευθύνες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.