Πολιτικη & Οικονομια

Πρώην αντιπρόεδρος Novartis: Αυτή η χοντροκομμένη φάρσα σύντομα θα καταπέσει

«Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που “βρέθηκαν” / ”ανακαλύφθηκαν” τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
frouzis.jpg
Facebook

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Φρούζης, πρώην αντιπρόεδρος της Novartis στην Ελλάδα, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φέρεται να έκανε κρυφά ραντεβού στα οποία δωροδόκησε ανώτατα κυβερνητικά στελέχη μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, δίνει τη δική του απάντηση.

Ο κ. Φρούζης ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια «χοντροκομμένη φάρσα» που «σύντομα θα καταπέσει», ενώ απείλησε εμμέσως με μηνύσεις, υποστηρίζοντας πως «δεν αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία». Επίσης, τόνισε: «Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που “βρέθηκαν”/”ανακαλύφθηκαν” τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη». 

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Φρούζη:

Αγαπητοί φίλοι, 
θέλω να γνωρίζετε ότι όλη αυτή η χοντροκομμένη φάρσα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σύντομα θα καταπέσει. 
Οι στημένοι ψευδομάρτυρες και οι άθλιοι συνεργάτες τους, που «βρέθηκαν»/«ανακαλύφθηκαν» τις τελευταίες εβδομάδες (!), σύντομα θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. 
Προσωπικά δεν θα αφήσω κανένα να σπιλώσει την μακρόχρονη επαγγελματική μου πορεία όπου τίμησα και τιμώ τα παιδιά μου, την οικογένεια μου και τη χώρα μου. 
Άμεσα λοιπόν, πρέπει να δοθεί το σύνολο της Δικογραφίας στη δημοσιότητα. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφόρηση και το περιεχόμενο της.

frouzis-fb1.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.