- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«3 σφαίρες για τον Κοτζιά. Μια για κάθε μια Μακεδονία»: Αυτές είναι οι απειλητικές επιστολές
«Σκουλήκι» -«Κάτσε καλά γιατί θα φας πολύ ξύλο»
Στη δημοσιότητα έρχονται οι δυο απειλητικές επιστολές που έλαβε, σε διάστημα λίγων ωρών, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας δέχτηκε απειλές, για τον ίδιο και την οικογένειά του και διά τηλεφώνου.
Τις απειλητικές επιστολές στον υπουργό Εξωτερικών δημοσιεύει η εφημερίδα «Το Έθνος της Κυριακής».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Νίκος Κοτζιάς ήταν εκείνος που άνοιξε τις δυο επιστολές. Η πρώτη έφτασε στο υπουργείο Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη. Ο φάκελος περιείχε ένα δακτυλογραφημένο σημείωμα. Η απειλή δεν στρεφόταν μόνο στον υπουργό Εξωτερικών αλλά και στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Άμυνας, Παιδείας και σε όλους τους βουλευτές.
Η πρώτη επιστολή:
Παύλος Μελάς, Καπετάν Άγρας, Γκονο Γιώτας
Εσείς οι 300 άχρηστοι, οι ανθέλληνες, οι προδότες (εκτός βέβαια ορισμένων που μετριούνται στα δάχτυλα) σας προειδοποιούμε δίχως πολυλογίες:
Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες. Για όλους τους άλλους ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ στα Σώματα Ασφαλείας και στο Στράτευμα: Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και Ε.Ε.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ
Η δεύτερη επιστολή
Η δεύτερη επιστολή έφθασε στα χέρια του Νίκου Κοτζιά το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης. Ήταν χειρόγραφη και ανέφερε: «3 σφαίρες για τον Κοτζιά. Μια για κάθε μια Μακεδονία. Και εμείς νομίζαμε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν το πραγματικό σκουλήκι».
«Πες του Κοτζιά να κάτσει καλά γιατί θα φάει πολύ ξύλο»
Την ίδια μέρα, αλλά λίγο νωρίτερα, η γραμματέας του υπουργού Εξωτερικών είχε δεχτεί ένα τηλεφώνημα. Άγνωστος ο άνδρας που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής. Της είπε: «Πες στον Κοτζιά να καθίσει καλά, γιατί θα φάει πολύ ξύλο».
Η γραμματέας του πρόλαβε και σημείωσε τον αριθμό της κλήσης και οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, σύμφωνα με το Έθνος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα συνεδρίαση το επόμενο Σαββατοκύριακο
Τετραετής ορίζοντας για τις άγονες γραμμές
Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Όλες οι πληρωμές σε επιδόματα και λοιπές παροχές
Αυτόματα η μείωση για τους οδηγούς
Ολοταχώς για να πέσει κάτω από το 120% το 2029
Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με τον Ερυθρό Σταυρό
«Λες και δεν ήταν κάποιοι από εμάς»
Ο Αλέξης Τσίπρας και το αδιέξοδο της επόμενης μέρας
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ.
Κριτική σε Μητσοτάκη και Ευρώπη
Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το δημοσιονομικό κόστος της επαναφοράς της 13ης σύνταξης
Tι αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει κανονικά το Σάββατο
Τι απάντησε η Αναστασία Σαπουνά
Συνεισφορά 40 εκατ. από τα διυλιστήρια για μείωση 10 λεπτά στην αμόλυβδη και 5 λεπτά στο ντίζελ έως το τέλος Αυγούστου
«Αυτή είναι η απάντησή μας σε όσους αμετανόητους μετατρέπονται σε δολοφόνους»
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη» - Η ανάρτηση μετά τη σύλληψη των δραστών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.