Πολιτικη & Οικονομια

Σοκ! Η NASA σκηνοθέτησε την έκλειψη για να μειώσει την συμμετοχή το συλλαλητήριο;

Μετά τον βόμβο από τα ψυχοτρονικά κύμματα οι εχθροί του Ελληνισμού επιστράτευσαν τα μεγάλα μέσα...

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nasa.jpg
Η φράση «Greek Sylalitir» πάνω στην κλακέτα της NASA δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το μέγεθος της συνωμοσίας

Φαίνεται ότι δεν αρκούσαν τα ηχητικά κύμματα χαμηλής συχνότητας που εκπέμπονται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα προσπαθώντας να επηρεάσουν με υπόκωφα κωδικοποιημένα μηνύματα τον κόσμο ώστε να μην κατέβει στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου. Και έτσι επιστρατεύθηκαν τα μεγάλα μέσα.

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες, αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τη NASA κατασκεύασαν μια ψεύτικη Πανσέληνο με στόχο να δημιουργήσουν ψυχική δυσφορία στο κοινό ώστε να αγνοήσει το παλλαϊκό προσκλητήριο. Μάλιστα σε αυτό βρήκαν πρόθυμους «σκοπιανοτσολιάδες» τους αστρολόγους που τις τελευταίες μέρες δεν σταμάτησαν να «ενημερώνουν» το κοινό για την επίδραση της πανσελήνου στην ψυχολογία τους.

Και βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η δήθεν έκλειψη της δήθεν «ματωμένης μπλέ σελήνης» έγινε μόλις τέσσερις ημέρες πριν την τιτανοτεράστια συγκέντρωση όπου όλοι οι έλληνες ενωμένοι σε μια γροθιά θα βροντοφωνάξουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική και θα πούν «πίσω» στους σφετεριστές της ιστορίας.

Ή μήπως είναι τυχαίο ότι τα χρώμματα της πανσελήνου είναι κόκκινο και μπλέ – δηλαδή τα χρώματα της Αμερικανικής σημαίας;

Και βέβαια το γεγονός ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για την σκευωρία, από μόνο του αποδεινκνύει με πόση προσοχή στήθηκε.

Όμως η φωτογραφία-ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε σήμερα σε διαγαλαξιακή αποκλειστικότητα αποδεικνύει την αλήθεια και το σκοτεινό σχέδιο της Νέας Τάξης. Η συγκεκριμένη φωτογραφία διέρρευσε από την μυστική περιοχή 52, εκεί δηλαδή όπου βρίσκονται καλά φυλαγμένα τα μυστικά studio της NASA, όπου σκηνοθετήθηκε άλλωστε με απόλυτη μυστικότητα και η δήθεν «κατάκτηση της Σελήνης».


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ