Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θέλει κόμμα στα Δεξιά της ΝΔ

Γι' αυτό άνοιξε το θέμα με την ονομασία της ΠΓΔΜ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4250622.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας άνοιξε το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα στα Δεξιά της Ν.Δ., εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είπα, πριν καν ξεκινήσει η ιστορία με τα Σκόπια, ότι ο Τσίπρας θα κάνει ακριβώς αυτό, θα ανοίξει το ζήτημα, με σκοπό, όχι να λύσει το ίδιο το ζήτημα, γιατί δεν θέλει να λύνει ζητήματα για την Ελλάδα», δήλωσε μιλώντας στο Atlas TV Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο Τσίπρας που δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο παρά μόνο για τον εαυτό του, αποφάσισε να ανοίξει το θέμα. Τι θα κάνει, σου λέει, η Νέα Δημοκρατία; Θα πει “ναι” στη σύνθετη ονομασία, θα αφήσει τον Καμμένο να το παίζει “μακεδονομάχος”, θα ανέβει δημοσκοπικά, θα χάσει ο Μητσοτάκης κάποιες μονάδες και θα ξαναμπεί ο Καμμένος στη Βουλή. Αυτό το σχέδιο όμως δεν βγαίνει, γιατί η Νέα Δημοκρατία δεν “τσίμπησε”, ο Μητσοτάκης το κατάλαβε αμέσως», σημείωσε. Πρόσθεσε ότι Πρωθυπουργός «θέλει να δημιουργηθεί νέο κόμμα στα δεξιά της Ν.Δ.», ενώ τόνισε ότι δεν πιστεύει πως ο στρατηγός εν αποστρατεία  Φράγκος Φραγκούλης «ήταν “όργανο” του Τσίπρα».

Ερωτηθείς αν υπάρχει χώρος να δημιουργηθεί ένα καινούριο Δεξιό κόμμα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απάντησε αρνητικά. Διερωτήθηκε επίσης «ποιος δεξιός ψηφοφόρος θα πήγαινε να ψηφίσει ένα ενδιάμεσο κόμμα, ρισκάροντας να μείνει ο Τσίπρας στην εξουσία; Κατά τη γνώμη μου, κανένας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ