Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Όσοι μιλούν για αυτογελοιοποίηση να κοιτάξουν με ποιον συγκυβερνούν

Οι ισχυρισμοί των κυβερνητικών πηγών για το Σκοπιανό που προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση της Πειραιώς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nd.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, σε ανακοίνωσή της, σημειώνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη χθεσινή του ομιλία, εξέφρασε την αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και την ανάγκη για άμεση πολιτική αλλαγή.

«Καλούμε εκείνους που μιλούν για "αυτογελοιοποίηση" να είναι πιο προσεκτικοί διότι συγκυβερνούν με τον κ. Πάνο Καμμένο. Σήμερα ειδικά όφειλαν να είναι διπλά προσεκτικοί γιατί συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα που εξαπάτησαν τους Έλληνες» προσθέτει η Πειραιώς.

Κυβερνητικές πηγές: Η ΝΔ οδεύει προς τη γελοιοποίηση

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές σχολίασαν αρνητικά τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

«Εχθές ο κ. Μητσοτάκης δέσμευσε το κόμμα του σε μία ανεύθυνη και καιροσκοπική "μη στάση" σχετικά με το ονοματολογικό της πΓΔΜ, προκειμένου να "χαϊδέψει" την ακροδεξιά εθνικιστική πτέρυγα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» ανέφεραν οι πηγές αυτές, προσθέτοντας ότι «δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες και αυτή η στρατηγική ήδη μπάζει νερά».

«Ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ χαρακτήρισε σήμερα ως "παράθυρο ευκαιρίας για την επίλυση του ζητήματος" τις τελευταίες εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ» σημειώνουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν: «Περιμένουμε με ενδιαφέρον αν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ