- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Η κυβέρνηση ψηφίζει ακόμη και όσα δεν ζητούν οι δανειστές»
«Η μετάλλαξη του κ. Τσίπρα για να κρατήσει την καρέκλα της εξουσίας ολοκληρώνεται, την ίδια στιγμή που η ελληνική κοινωνία φτωχοποιείται ακόμη περισσότερο»
Στις 15 Ιανουαρίου 2015 ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια από τις τελευταίες προεκλογικές του ομιλίες δήλωσε επί λέξει: «Εγγυόμαστε ότι με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
Τρία χρόνια μετά, την ίδια ακριβώς ημέρα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ψηφίζει το πολυνομοσχέδιο που προβλέπει από την 1η Μαΐου ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας για χρέη στο Δημόσιο από 500 ευρώ και πάνω.
Η κυβέρνηση ψηφίζει ακόμη και όσα δεν ζητούν οι δανειστές, επιβεβαιώνοντας τον Γ. Ντάισελμπλουμ που είπε πρόσφατα: «Με τους κ. Τσίπρα και Τσακαλώτο όλα ήταν πιο εύκολα».
Ο αριστερός πρωθυπουργός, σε αγαστή συνεργασία με τον ακροδεξιό εταίρο του, γεμίζει την Ελλάδα με καζίνο, τους επιτρέπει να δανείζουν χρήματα στους πελάτες για να τζογάρουν περισσότερο, μειώνει τη φορολογία τους έως και στο 8% όταν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πληρώνουν φόρο τουλάχιστον 29%.
Η μετάλλαξη του κ. Τσίπρα για να κρατήσει την καρέκλα της εξουσίας ολοκληρώνεται, την ίδια στιγμή που η ελληνική κοινωνία φτωχοποιείται ακόμη περισσότερο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.