Πολιτικη & Οικονομια

Π. Καρκατσούλης: «Με άρωμα χούντας το video Τσίπρα για το γραφείο της Θεσσαλονίκης

Η καυστική ανάρτησή του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karkatsoulis234.jpg

Με σαφείς αναφορές σε αντίστοιχα σποτάκια της χούντας σχολιάζει ο Παναγιώτης Καρκατσούλης το video του Αλέξη Τσίπρα για τον ένα χρόνο λειτουργίας του γραφείου του στη Θεσσαλονίκη.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το στέλεχος του Ποταμιού δεν παραλείπει να κλείσει το μάτι στους παλαιότερους, οι οποίοι θυμούνται ότι την εποχή της Χούντας οργανώνονταν πανηγυράκια χαράς για τον «ηγέτη» δικτάτορα, με ελαφρολαϊκή μουσική υπόκρουση από τη φωνή της Κλειώς Δενάρδου.

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα για το "γραφείο πρωθυπουργού" στη Θεσσαλονίκη. Μετά κατάλαβα ότι ήταν σοβαρό: Μπουγάτσες, μπουζούκια, Λευκός Πύργος και Τσίπρας ασπαζόμενος Σπίρτζη, ένας αχταρμάς σε ένα βίντεο τριτοκοσμικής αισθητικής και πολιτικής. Θέλουν να μας πείσουν ότι το καθεστώς είναι εδώ. Λυμαίνεται τα πάντα. Όλα, Γεντί Κουλέ, ΠΑΟΚ, βόρεια Ελλάδα, όλα αυτά υπάρχουν επειδή ο Ηγέτης τούς δίνει νόημα και σημασία. Μια ελάσσων παρατήρηση. Στην επόμενη βερσιόν του βίντεο ας αλλάξουν τη μουσική. Η Κλειώ Δενάρδου παραμένει all time classic» γράφει στο μήνυμά του.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ