- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζανακόπουλος: Εφικτό να έχουμε λύση στο Σκοπιανό
… έως τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Ιούλιο
Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία έως τη σύνοδο του NATO, που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο, επισημαίνοντας πως η σκοπιανή κυβέρνηση έχει αποποιηθεί διάφορες ακραίες και αλυτρωτικές τοποθετήσεις των προκατόχων της.
Ο κ. Τζανακόπουλος απέφυγε να δεσμευθεί εάν θα συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ώστε να επιτευχθεί διακομματική γραμμή για το ονοματολογικό, με δεδομένες και τις ενστάσεις που έχει διατυπώσει ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος.
«Είναι πολύ νωρίς να ορίσουμε βήματα», είπε χαρακτηριστικά.
Μετατοπίζοντας το βάρος προς την αντιπολίτευση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως όλες οι παρατάξεις πρέπει να επιδείξουν υπεύθυνη στάση, με δεδομένη τη σοβαρότητα του ζητήματος. Αφήνοντας εμμέσως αιχμές για τη Νέα Δημοκρατία, προσέθεσε ότι πρέπει να αποφευχθούν παλιές μικροπολιτικές λογικές που έβλαψαν τη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα έχει συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Μπουγιάρ Οσμάνι, ενώ στις 19 Ιανουαρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη συνάντηση του διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών για το θέμα του ονόματος Μάθιου Νίμιτς με τους διαπραγματευτές της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Αδαμάντιο Βασιλάκη και Βάσκο Ναουμόφσκι.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.