Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωράκης προς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Μέχρι πότε θα ανέχεστε τον κ. Καμμένο;»

«Tην ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά θα μείνει» πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού από το βήμα της Βουλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταύρος Θεοδωράκης, Πάνος Καμμένος
EPA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Η συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση προκαλεί απέχθεια στην κοινωνία και την Ευρώπη» υπογράμμισε στην ομιλία του τη Δευτέρα για την υπόθεση με την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας είναι συνυπεύθυνος για τα λάθη του κ. Καμμένου».

Ο κ. Θεοδωράκης, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε το ερώτημα μέχρι πότε θα ανέχονται τον κ. Καμμένο για όσα κάνει και όσα είπε πρόσφατα για το θέμα των Σκοπίων, υπενθυμίζοντας τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας για το θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών και την αποχώρηση από το Υπουργείο Παιδείας του Νίκου Φίλη.

Επίσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι ο κ. Καμμένος ζητάει άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του, κάτι το οποίο δεν ήθελε επ' ουδενί στην περίπτωση με τις καταγγελίες του ισοβίτη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του Noor 1.

«Ο εθνικολαϊκισμός ως προμετωπίδα βγαίνει με τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα» τόνισε ο Στ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι «την ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά θα μείνει».

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, για 10ετή τιμωρία όσων χρησιμοποιούν απόρρητα έγγραφα, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε, πως και ο Ρ. Νίξον είχε ζητήσει την δολοφονία εκείνου που διέρρεε πληροφορίες για την αποκάλυψη του Γουότεργκεϊτ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες
Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες

Η άγνοια των τιμών δείχνει αδιαφορία και ειδικά στις περιπτώσεις που οι καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι τα προϊόντα είναι πιο ακριβά από ό,τι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις είναι «περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.