- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεννηματά: Δικαιώθηκε η πρωτοβουλία μας
«Οι πολίτες με την συμμετοχή και την επιλογή τους μίλησαν»
H Φώφη Γεννηματά τοποθετήθηκε για το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας στον νέο προοδευτικό φορέα επισημαίνοντας ότι οι πολίτες με την συμμετοχή και την επιλογή τους μίλησαν και έγινε το αποφασιστικό βήμα, ένα συγκλονιστικό πολιτικό γεγονός για την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και την χώρα.
«Οι 212.000 Ελληνίδες και Έλληνες είναι συνιδρυτές στην μεγάλη Κεντροαριστερά. Έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής. Δικαίωσαν την πρωτοβουλία μας. Έστειλαν μήνυμα αντίστασης στον κατήφορο και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και αντίδρασης στην συντήρηση και τη λιτότητα», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού ήρθε. «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, με πρωταγωνιστή τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, που φέρνει το πραγματικά ΝΕΟ στην πολιτική μας ζωή. Σπάμε τον κακέκτυπο δικομματισμό και ανοίγουμε νέους δρόμους για την χώρα», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά ευχαριστώντας όλους τους συνυποψήφιους της για τον αγώνα και την συμβολή τους στην επιτυχία της προσπάθειας.
«Είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα. Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Αλιβιζάτου για το σημαντικό έργο της. Ευχαριστώ τους χιλιάδες εθελοντές που έδωσαν ζωή στην διαδικασία. Προχωράμε μαζί με αυτοπεποίθηση», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι θα βρίσκονται στην αίθουσα
Εγκαίνια έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου από την υπουργό Πολιτισμού
Η ανακοίνωση περιλάμβανε και σαφή πολιτική αιχμή για τις εκλογικές επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Με φόντο την παρουσίαση του νέου κόμματος
«Η Ελλάδα χρειάζεται επειγόντως νέα εθνική πυξίδα», ανέφερε
Οι ηθοποιοί Αιμίλιος Χειλάκης και Μαριάννα Τουμασάτου παρουσιάζουν την εκδήλωση
Στην εκδήλωση για το βιβλίο των Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και Κωνσταντίνου Φίλη
Σε εγρήγορση το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενόψει της θερινής περιόδου
«Σήμερα το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα πει έστω και μια κουβέντα για τη μεγάλη επιτυχία;»
Με αφορμή ανάρτηση του συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα
Το νέο σύστημα ενώνει Κτηματολόγιο, Ε9 και ΔΕΔΔΗΕ για ελέγχους και δικαιότερες επιβαρύνσεις
Η επιδότηση διαμορφώνεται στα 15 λεπτά ανά λίτρο
Σε εξέλιξη επαφές Αθήνας-Βρυξελλών για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και την Eυρωπαϊκή Εισαγγελία
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Η ισχυρότερη παρουσία καταγράφεται στα δεξαμενόπλοια και στα bulk carriers
Νέο μήνυμα της Αμερικανίδας πρέσβειρας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο πλαίσιο που ενσωματώνει το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
Το 44% πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ενώ το 45% διαφωνεί
Ποιοι δικαιούχοι κόβονται αυτόματα από το σύστημα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.