Πολιτικη & Οικονομια

«Προβληματική περιοχή» χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια ο Νίκος Τόσκας

Λέει ότι δόθηκε μήνυμα στο «Ρουβίκωνα» να μην περνάει τις κόκκινες γραμμές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Προβληματική περιοχή» χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια ο Νίκος Τόσκας
EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη

«Προβληματική περιοχή» χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια ο Νίκος Τόσκας, σημειώνοντας ότι επί δεκαετίες χρησιμοποιείτο «σαν το χαλί που έκρυβαν από κάτω τα προβλήματα». Υποστηρίζει, επίσης, ότι στα Εξάρχεια γίνονται μεγάλες επιτυχείς επιχειρήσεις για την μείωση της παραβατικότητας, πολύ διαφορετικές από τις μαζικές «απελάσεις» στις οποίες κατέφευγε η αντιπολίτευση.

Απαντώντας στις κατηγορίες που του αποδίδουν στο ζήτημα του «Ρουβίκωνα», λέει  ότι δεν μπορούν να ποινικοποιηθούν οι προκηρύξεις ή οι διαμαρτυρίες και ότι με τις συλλήψεις που έγιναν τελευταία καταδείχθηκε στον «Ρουβίκωνα» ότι «δεν μπορεί να περνάει τις κόκκινες γραμμές».

Με αφορμή το τελευταίο χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ο Ν. Τόσκας εκτιμά ότι η εσωτερική τρομοκρατία βρίσκεται σε τροχιά καθοδικής πορείας.

Τέλος, απαντώντας στην επιμονή της ΝΔ να ζητά την παραίτηση του, κάνει λόγο για έλλειψη αντικειμένου κριτικής, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν τις βγήκε το ζήτημα των εκλογών και τα θέματα της οικονομίας στα οποία εστίαζε μέχρι πρότινος τον αντιπολιτευτικό της λόγο. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωεκλογές 2024 - Μαρινίκη Θεοδώρου: Συνέντευξη με την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Μαρινίκη Θεοδώρου: Μία υποψήφια ευρωβουλευτής με πτυχίο… στην Ευρωβουλή

Ψάξαμε πολύ αλλά βρήκαμε και μιλήσαμε με τη μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτή με μεταπτυχιακό σε αυτό που καλείται να υπηρετήσει: στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY