Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Χτυπήστε εμένα, όχι τη γυναίκα μου

«Κάποιοι πετούν λάσπη και συκοφαντούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

«Την ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον, κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν, αλλά να βρίσκουν ένα βολικό άλλοθι στα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Τους λέω λοιπόν να σηκώσουν το βλέμμα τους να με κοιτάξουν στα μάτια, και αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα και όχι την γυναίκα μου».

Αυτό ανέφερε κατά το 4ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο της Κρήτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας του ονόματος της συζύγου του Μαρέβας στη λίστα των Paradise Papers.


Επίσης, αναφέρθηκε στη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη πως «το ψέμα είναι ανανδρία» λέγοντας ότι «θα σας έλεγα ότι το να επιτίθεται κανείς πλαγίως, συχνά και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, που έχει διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα αυτό είναι διπλή ανανδρία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Άδωνις Γεωργιάδης
Απάντηση Άδωνι Γεωργιάδη στον Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο»: Λάθος της ανοδόχου του ΕΟΠΥΥ

«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY