Πολιτικη & Οικονομια

Μαρκουλάκης για Θεοδωράκη: Ο Σταύρος είναι η καλύτερη περίπτωση

«Τον Σταύρο δεν μπορώ παρά να τον θαυμάζω...»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379350-782723.jpg
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα του Σταύρου Θεοδωράκη για την ηγεσία του νέου προοδευτικού κόμματος εξέφρασε για άλλη μια φορά ο καταξιωμένος ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μιλώντας στην Κατερίνα Ανέστη, στο περιθώριο της παρουσίας του στο «Cycladic Talks», στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θαυμάζει τον Σταύρο Θεοδωράκη και θεωρεί πως, «ο Σταύρος είναι η καλύτερη περίπτωση».

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Τον Σταύρο δεν μπορώ παρά να τον θαυμάζω, και μόνο από το γεγονός ότι σε μια περίοδο "άνυδρη", όντας ένας πολίτης πολύ πετυχημένος σε αυτά, με τα οποία είχε ασχοληθεί μέχρι τότε, ρίσκαρε και σηκώθηκε και είπε "εγώ". 

Σε αυτή τη χώρα γίνεται κάτι αστείο, βγαίνουν όλοι και γκρινιάζουν ότι δεν βγαίνει κανείς να ασχοληθεί. Δεν ασχολούνται οι πολιτικοί, δεν ασχολούνται άνθρωποι που κάνουν διάφορες δουλειές, και μόλις κάποιος σηκώσει το χέρι και πει "ωραία παιδιά εγώ θέλω να δοκιμάσω" αρχίζουν όλοι να λένε "δεν λέγαμε εσένα". Εγώ λοιπόν θεωρώ ότι αυτό που επιχείρησε τότε ο Σταύρος ήταν κάτι πάρα πολύ ευγενικό και πολύ ριψοκίνδυνο.

Χωρίς να μπορώ να πω ότι γνωρίζω όλα τα πρόσωπα καλά, όσο τον Σταύρο, μπορώ να πω πως ο Σταύρος είναι η καλύτερη περίπτωση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.