Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Απόλυτη προτεραιότητα οι προσλήψεις στην Υγεία

«Οι προσλήψεις αυτές θα έπρεπε να έχουν γίνει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378582-781380.jpg
EUROKINISSI/ Σωτήρης Δημητρόπουλος

Ο χώρος της Υγείας, με προσλήψεις στο νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν και παραμένει απόλυτη προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ μετέβη στο «Μεταξάς» προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσοκομεία. Επισκέφθηκε την Ογκολογική Κλινική και συνομίλησε με ασθενείς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε ενημέρωση για την κατάσταση στο νοσοκομείο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. «Δεν μας ενδιαφέρει», τόνισε, «να κάνουμε τη συνηθισμένη αντιπολίτευση του κλασικού εντοπισμού των προβλημάτων. Μας ενδιαφέρει τι μπορεί να γίνει από εδώ και στο εξής. Και, κυρίως, να δούμε πως νοσοκομεία που έχουν χαρακτηριστικά κεντρικά για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μπορούν να επιτελέσουν καλύτερα τον ρόλο τους. Αυτός είναι ο λόγος της δικής μας παρουσίας».

Αναφερόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε ότι «επιτελούν το καθήκον τους σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες». Για τα κενά που υπάρχουν στα νοσοκομεία σημείωσε ότι «οι προσλήψεις αυτές θα έπρεπε να έχουν γίνει». 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ