Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση Τραμπ σε Βερναρδάκη: «Ποιος είναι αυτός που παρακολουθεί το δεξιό λογαριασμό μου;»

Καθόλου κολακευτικοί χαρακτηρισμοί για τον έλληνα υπουργό επικρατείας

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378562-781323.jpg

Σε μεγάλο διπλωματικό θέμα που κινδυνεύει να καταστρέψει όσα με κόπο και ξεφτίλα κατάφερε να πετύχει ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική, εξελίσσεται η αποκάλυψη που με αθώο παιδικό ενθουσιασμό έκανε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης για τα δεξιά accounts στα social media.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, φίλος και σύμμαχος της κυβέρνησης και του Πάνου Καμμένου προσωπικά, δεν φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι κάποιος «Vernardakis» - όπως τον αποκαλεί υποτιμητικά, παρακολουθεί και τον δικό του δεξιό λογαριασμό.

Μάλιστα σπεύδει να συμβουλέψει τον έλληνα υπουργό Επικρατείας, λέγοντάς του ότι είναι χαζός που πληρώνει για να παρακολουθήσει έναν λογαριασμό όπως ο δικός του, που είναι δημόσιος.

Η αποκάλυψη μάλιστα του κυρίου Βερναρδάκη, αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς και μέσα στην κυβέρνηση, καθώς το λογισμικό παρακολούθησης που χρησιμοποιείται για να εντοπίσει τους «δεξιά φασιστόμουτρα φασίστες» (σ.σ.: αυτό είναι το keyword) συμπεριλαμβάνει στην παρακολούθηση και τον Πάνο Καμμένο με ολόκληρη την ομάδα trolls των ΑΝΕΛ.    


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ