Πολιτικη & Οικονομια

ΑΝΕΛ για Παπακώστα: Διαγραφή - δήλωση υποταγής στον Άδωνι Γεωργιάδη

Υποστηρίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία μεταμορφώνεται σε ΛΑ.Ο.Σ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378379-781040.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιδρούν στη διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα με επίθεση στο πρόσωπο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τους ΑΝΕΛ η ΝΔ μεταμορφώνεται σε ΛΑ.Ο.Σ. και η διαγραφή είναι μια δήλωση υποταγής του προέδρου του κόμματος στον αντιπρόεδρό του Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Δεν περιμέναμε στο βωμό της μεταμόρφωσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο επίσημα πλέον επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης να τη διαγράψει προκειμένου να δηλώσει υποταγή στον αντιπρόεδρό του», σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι ο Πάνος Καμμένος πρότεινε στην κ. Παπακώστα τη συμμετοχή της στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τα ΑμεΑ, για «να εισηγηθεί νομοθετικά μέτρα για θέματα που αφορούν τα τέκνα με ειδικές ανάγκες στρατιωτικών, λόγω της βιωματικής της εμπειρίας και βαθιάς γνώσης της στα θέματα που απασχολούν την επιτροπή». 

Υπενθυμίζεται ότι η διαγραφή της βουλευτή της ΝΔ αποφασίστηκε μία ημέρα μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχαν χθες στη Βουλή ο κ. Καμμένος και ο κ. Γεωργιάδης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ