Πολιτικη & Οικονομια

Μανιάτης: Λάθος Καμίνη τα περί life style του Σταύρου Θεοδωράκη

 «Οι ηγεσίες της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
377829-779774.jpg
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ ΑΠΕ/ΜΠΕ

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση «ΕΨΙΛΟΝ», ο Γιάννης Μανιάτης επανέλαβε πως «οι ηγεσίες τόσο της ΔΗΣΥ όσο και του Ποταμιού ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν κι αυτό είναι, η στασιμότητα της ΔΗΣΥ στο 7% και η κατάρρευση του Ποταμιού στο 1,5%», διαμηνύοντας έτσι την «ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία της προοδευτικής παράταξης».

Σχετικά με την αντιπαράθεση Στ.Θεοδωράκη-Γ. Καμίνη σημείωσε πως το «σχόλιο περί lifestyle, είναι ανεπίτρεπτο» και ότι αν υπάρχει σύγκρουση αυτή θα έπρεπε να είναι για θέσεις, για απόψεις. Σε σχέση δε με παλαιότερη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, ο Γ. Μανιάτης δήλωσε ότι ο κ. Καμίνης «εννοεί να είναι επικεφαλής μερικής απασχόλησης, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διατηρήσει και τη θέση του στο Δήμο. Ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης πρέπει να είναι κάθε μέρα πλάι στον πολίτη και στη Βουλή».

Για την ενότητα της παράταξης μετά την εκλογή ηγεσίας λόγω των προεκλογικών εντάσεων, ο Γ. Μανιάτης σημείωσε πως γι΄ αυτούς τους λόγους προτείνει «την ενοποίηση των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ΔΗΣΥ και Ποταμιού, με πρόεδρο τον εκλεγέντα επικεφαλής ο οποίος θα πρέπει να είναι βουλευτής».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ