Πολιτικη & Οικονομια

ΈΚΤΑΚΤΟ - Ίχνη προσγείωσης άγνωστου αντικειμένου στον Υμηττό!

Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ίχνη από εξωγήινους. Στην περιοχή βρίσκεται ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376119-776484.jpg

Απρόσμενη τροπή πήρε σήμερα το πρωί η υπόθεση του νομοσχεδίου για τον νομικό αυτοπροσδιορισμό του φύλου καθώς ανακαλύφθηκαν κάποια μυστηριώδη κυκλικά σημάδια στο έδαφος του Υμηττού. Σημάδια που θα μπορούσαν να είναι και ίχνη κάποιου αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικειμένου!

Τα σημάδια παρατήρησε μια ομάδα πεζοπόρων που κάνει καθημερινά την διαδρομή από την Τσούμπα στην Ραψανιά μέσω του μονοπατιού της Σκιτζέας. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, τα συγκεκριμένα ίχνη, δεν υπήρχαν στο σημείο αυτό την προηγούμενη εβδομάδα.

Το σημείο επισκέφθηκε αμέσως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος περιεργάστηκε για ώρα το κυκλικό σημάδι στο βραχώδες έδαφος. Στη συνέχεια μίλησε με τους περιπατητές θέλοντας να μάθει αν κάποιος από αυτούς νιώθει ξαφνικά την ανάγκη να επαναπροσδιορίσει το φύλο του.

Τέλος, την περιοχή πρόκειται να επισκεφθεί και αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι θα εξετάσουν ως ειδικοί τα ίχνη του UFO και αν πειστούν θα αλλάξουν στάση απέναντι στο νομοσχέδιο και θα το υπερψηφίσουν μαζικά.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ