Πολιτικη & Οικονομια

Τσιάρτας κατά Ισιγκούρο: «Μετά τους μετανάστες Γιαπωνέζους θα βραβεύουν και gay;»

Έξαλλος γιατί η σουηδική ακαδημία αγνόησε πάλι την Χρυσιήδα Δημουλίδου

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375251-774559.jpg

Νέο σάλο αναμένεται να προκαλέσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που μετά τον αιχμηρό σχολιασμό του για τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου, θέλησε να καταθέσει την άποψή του με νέα ανάρτηση στο Facebook για το Νόμπελ Λογοτεχνίας που απονεμήθηκε στον Καζούο Ισιγκούρο.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τσιάρτας αναφέρει: «Πήγαν και έδωσαν το Νόμπελ λογοτεχνίας σε ένα γιαπωνέζο μετανάστη. Εύχομαι να πάθουν και αυτοί αυτό που έγινε στη Χιροσίμα για να δουν τη γλύκα. Σε λίγο θα δίνουν Νόμπελ και στους gay για να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα. Και για άλλη μια φορά, καλοί, ορθόδοξοι συγγραφείς, όπως η Χρυσιήδα Δημουλίδου, έμειναν έξω γιατί δεν ταιριάζουν με τα σχέδιά τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η βαρύνουσα άποψη του διεθνούς χαφ της ΑΕΚ έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου καθώς αναπαράχθηκε σε όλα τα ειδησεογραφικά sites και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, ενώ πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων συμφώνησαν μαζί του και αναπαρήγαγαν την ανάρτησή του.

Παρ’ όλα αυτά, είναι χαρακτηριστικό ότι η σουηδική Ακαδημία επιμένει να τηρεί ένοχη σιωπή και να αποφεύγει να απαντήσει στον Βασίλη Τσιάρτα, γεγονός που αποδεικνύει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο έλληνας ποδοσφαιριστής / σεξολόγος / κριτικός λογοτεχνίας, έχει δίκιο.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ