Πολιτικη & Οικονομια

Καμίνης: Δεν θα φύγω από το Δήμο εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς

Τι είπε για τα «βαρίδια»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
371649-767776.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

«Εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων, καθώς εκλέχτηκα για συγκεκριμένη θητεία και ήταν γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα» δήλωσε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Καμίνης. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του, μαζί με το επιτελείο του μέχρι να λήξει η θητεία του. 

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενόσω ήταν δήμαρχος ίδρυσε πολιτικό φορέα και πολλοί δήμαρχοι ήταν ταυτόχρονα κορυφαία και ενεργά πολιτικά στελέχη των κομμάτων τους.

Επίσης, ανέφερε ότι η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα και τάχθηκε εκ νέου υπέρ της ηλεκτρονικής διαδικασίας ψηφοφορίας και της συμμετοχής εξ αποστάσεως νέων από το εξωτερικό. 

Όσον αφορά στις επερχόμενες συνεργασίες ανέφερε ότι «από τη στιγμή που δημιουργείται κάτι νέο πιστεύω πως θα αποτελέσουμε σεισμό στο πολιτικό σύστημα. Το κόμμα μας θα κάνει το πρόγραμμά του και θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα. Είναι ένα πρώιμο ερώτημα οι μελλοντικές συνεργασίες». 

Ο κ. Καμίνης μίλησε για έναν ομοιογενή φορέα που «δεν αποκλείει κανέναν από κανένα κόμμα», τονίζοντας πως όλοι είναι συνιδρυτές. 

Στην ερώτηση εάν θα πρέπει να απομακρυνθούν «βαρίδια» από το κόμμα είπε: «δεν αποκλείεται εκ προοιμίου κανείς... όλα αυτά τα λύνει η ζωή...».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ