- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κικίλιας: «Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας, δε θα πήγαινα στη ΔΕΘ»
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ λέει ότι οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτα από αυτόν τον πρωθυπουργό
«Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας, δε θα πήγαινα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο Βασίλης Κικίλιας σημειώνοντας πως οι Έλληνες δεν περιμένουν τίποτα από έναν πρωθυπουργό οι οποίος δεν έχει τηρήσει ούτε μια λέξη απ’ όσα έχει υποσχεθεί.
Στον αντίποδα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ λέει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα πει συγκεκριμένες εξαγγελίες που θα εστιάζουν στην πάση θυσία μείωση της φορολογίας και στην προσέλκυση επενδύσεων.
Σχετικά με την επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα ο κ. Κικίλιας αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στήριξε στις γαλλικές εκλογές τον κ. Μελανσόν, δεν μπορεί, δεν θέλει και δεν ξέρει να αξιοποιήσει κανένα “δώρο” από όπου και αν προέρχεται. Το μόνο που ξέρει, είναι να υπερφορολογεί αγρίως τους Έλληνες και να τους σερβίρει συνεχώς νέα μέτρα. Για να δει ξανά η χώρα φως στο τούνελ, βασική προϋπόθεση είναι να αλλάξει αυτή η κυβέρνηση».
Παράλληλα για τα εργασιακά λέει για την αρμόδια υπουργό κα Αχτσιόγλου ότι είναι μια συμπαθής και νέα πολιτικός που ενδεχομένως να έχει… ιδρυματιστεί από τα νέα της καθήκοντα. «Ας συνομιλήσει με τους ανθρώπους της ηλικίας της, με τα παιδιά της γενιάς που μεταναστεύουν για μια καλύτερη ζωή, για να αντιληφθεί πως στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν ευημερούν ούτε οι αριθμοί, ούτε οι άνθρωποι», προσθέτει ο κ. Κικίλιας ενώ με αφορμή άλλη ερώτηση χαρακτηρίζει τουλάχιστον υποκριτικό «ο πρωθυπουργος να επισκέπτεται επιχειρήσεις που κυριολεκτικά έχει τσακίσει με την φορομπηχτική πολιτική του».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κατηγορεί επίσης χαρακτηριστικά την κυβέρνηση ότι έχει κάνει business plan την πολιτική απάτη ενώ σε ό,τι αφορά τη ΝΔ και το μήνυμα μετά το κόψιμο του γιου του Γιάννη Τραγάκη, λέει ότι το θέμα δεν ήταν προσωπικό αλλά «κανένας δεν μπορεί να προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και την αρμοδίων οργάνων του κόμματος».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.