Πολιτικη & Οικονομια

Αλέκος Αλαβάνος: Η στροφή της κυβέρνησης είναι στροφή μεθυσμένων - Αστείο το άρθρο του Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370794-765963.jpg

«Η στροφή της κυβέρνησης, αν υπάρχει αυτή η στροφή, είναι αντίστοιχη με τη στροφή των μεθυσμένων, που δεν έχουν συναίσθηση σε τι κατάσταση βρίσκονται. Όλα αυτά υποτάσσονται σε μία λογική "ανοίγματος" στον δεξιό και τον κεντρώο χώρο» επεσήμανε ο κ. Αλαβάνος μιλώντας στον FOCUS 103,6 και πρόσθεσε:

«Από τα άρθρα αυτά τα αστεία για τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι αυτές τις επισκέψεις που είναι επισκέψεις για τις τηλεοράσεις και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς».

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι στις επόμενες εκλογές θα κριθεί το έργο της κυβέρνησης μετά το 2015, ο κ. Αλαβάνος δήλωσε: «Καλά από τον Άρη ήρθανε; Ήταν γνωστό ποιοι ήταν οι κανόνες του παιχνιδιού στα πλαίσια των μέχρι τότε σχέσεων με τους δανειστές».

Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε σωστά όσα είπε ο Μοσκοβισί για την επιτροπεία. «Είναι πλήρες ψέμα της κυβέρνησης ότι βγαίνουμε απ’ το μνημόνιο, γιατί υπάρχει όντως εποπτεία, μέχρι να αποπληρώσουμε το 75% του χρέους».

«Το πλοίο δεν πάει στη σωστή κατεύθυνση. Το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι φιγούρες. Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν "φιγούρα" κι ας λένε ό,τι θέλουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ