Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ για εκλογή ηγέτη στην Κεντροαριστερά: Υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αλλά με όρους

Ποιες οι προϋποθέσεις που θέτει

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370348-764971.jpg
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Υπέρ της χρήσης και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας τάσσεται το ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση νέο φορέα της κεντροαριστεράς, υπό την αυστηρή προϋπόθεση, όπως αναφέρεται σε άτυπη ενημέρωση, της αυτοπρόσωπης παρουσίας σε προγενέστερο χρόνο και παραλαβής του απαραίτητου μυστικού κωδικού.

Δηλαδή, όποιος ενδιαφέρεται, θα πρέπει πριν από την ψηφοφορία να δηλώσει ότι θέλει να ψηφίσει ηλεκτρονικά, ακολούθως να ταυτοποιηθεί, να πάρει το μυστικό κωδικό και την ημέρα της ψηφοφορίας να τον χρησιμοποιήσει.

Στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται ότι την ευθύνη υλοποίησης του συστήματος ηλεκτρονικής ψηφοφορίας πρέπει να αναλάβει μία εκ των εταιριών κινητής τηλεφωνίας, βάσει των τεχνικών προδιαγραφών που θα αποφασίσει η επιτροπή Αλιβιζάτου για την οποία εκφράζεται η απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα βρει τις βέλτιστες λύσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY