Πολιτικη & Οικονομια

Σάλος με την Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε «νοσταλγό της Χούντας» τον Αρκά

Τον χαρακτηρίζει «σκιτσογράφο μείζονος αναφοράς της ακροδεξιάς πια Νέας Δημοκρατίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
368921-762485.jpg
Νίνα Γ. Κασιμάτη - facebook

Η βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά Νίνα Κασιμάτη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δύο σκίτσα του ΑΡΚΑ μαζί με ένα δικό της σχόλιο.

Στο σχόλιο αναφέρει πως ο σκιτσογράφος είναι «απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών» και προσθέτει πως «αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα».

Η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη (την οποία η βουλευτής έχει κατεβάσει - αλλά υπάρχει και τo print screen...).

«Ο Αρκάς σήμερα εξαφάνισε τους χθεσινούς αντιπάλους κομμουνιστές από τη σκακιέρα του πολιτικού συστήματος, και τους έχει ρίξει στο μαύρο σκοτάδι του. Ταυτόχρονα, διερωτάται-ρωτάει τον Βασιλιά, τους στρατηγούς και τους στρατιώτες του, μήπως παραείναι όλοι τους δημοκρατικοί.

Ο σκιτσογράφος μείζονος αναφοράς της ακροδεξιάς πια Νέας Δημοκρατίας, απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών. Αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα.

Σημ.: Κατά τα άλλα δεν είναι με τον φασισμό, απλώς καταγγέλλουν τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Το δυστύχημα εν προκειμένω είναι πως η ανάγνωση της Ιστορίας δεν έχει ποτέ μονάχα ιστορικό ενδιαφέρον - έχει κυρίως πολιτικό, και αφορά στο παρόν και το μέλλον».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ