Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις: Ο Πολάκης θέλει συγκάλυψη των παρανομιών του

Η ερμηνεία μιας τροπολογίας (από τις πάμπολλες) 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366370-757752.jpg

Τη σοβαρόταταη καταγγελία για εκ των υστέρων νομιμοποίηση παράνομης κατασπατάλησης εκατομμυρίων ευρώ διατύπωσε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Γεωργιάδης λέει ότι αυτό είναι το περιεχόμενο τροπολογίας που ο κ. Πολάκης κατάθεσε σε νέο κατεπείγον νομοσχέδιο,του υπουργείου Υγείας αυτή τη φορά, που εισάγεται προς συζήτηση σήμερα Τετάρτη πρωί, αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου Γαβρόγλου. Ο κ. Γεωργιάδης επικαλείται σχετικά έγγραφα που ο Συλλογος  Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει καταθέσει στον εισαγγελέα διαφθοράς.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη:

«Πριν από μερικές μέρες ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε στον Εισαγγελέα Διαφθοράς μία σειρά σοβαρών καταγγελιών, με έγγραφα, για δαπάνες πολλών εκατομμυρίων €, που έγιναν από τη Διοίκηση του κ. Πολάκη χωρίς καμμία νόμιμη διαδικασία. Ενώ λοιπόν η καταγγελία έγινε και άρα η έρευνα ξεκίνησε, ξαφνικά καταθέτουν χθες τροπολογία στο νόμο για την ΠΦΥ με την οποία νομιμοποιούν εκ των υστέρων ακριβώς τις δαπάνες αυτές. Τους ενημερώνω ότι με απόφαση του ΑΠ τροπολογίες που φωτογραφικά προσπαθούν να παρεμποδίσουν την Δικαστική έρευνα δεν ισχύουν, καθώς είναι πρόδηλα αντισυνταγματικές. Λαλιστατε κύριε Πολάκη, επειδή εγώ δεν λέω πολλά όπως εσείς σε αυτά, σας λέω μήν την ψηφίσετε διότι απλά θα είναι ένα επιπλέον τεκμήριο της ενοχής σας και της δικής σας προσωπικής εμπλοκής».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ