- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρέσβης της Βενεζουέλας στο κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)
Παρόντες Αχτσιόγλου με κατακόκκινο φόρεμα και Βούτσης, Βίτσας, Πετρόπουλος
Στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα το «εναλλακτικό» κάμπινγκ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ όπου μεταξύ άλλων κυριάρχησαν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Βενεζουέλα και στο καθεστώς Μαδούρο.
Εκεί, έδωσαν το «παρών» πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, ο Δημήτρης Βίτσας, Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, ο Σωτήρης Αλεξίου, μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές.
Όμως η παρουσία που τράβηξε τα βλέμματα όλων ήταν αυτή του πρέσβη της Βενεζουέλας Φαρίντ Φερνάντες, ο οποίος έκανε λόγο για άδικη δυσφήμηση της Βενεζουέλας και την επίθεση που δέχεται παρότι ο αριθμός των θυμάτων από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει εκεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες αυξάνεται διαρκώς.
Αν και η κατάσταση στην αποκαλούμενη «Δημοκρατία του Μπολιβάρ» βρίσκεται εκτός ελέγχου, οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξαν να έχουν επίσημο προσκεκλημένο τους τον πρεσβευτή της Φαρίντ Φερνάντεζ, ως κεντρικό ομιλητή σε εκδήλωση υπέρ του καθεστώτος Μαδούρο μαζί με τον Γιάννη Μπουρνούς, σύμβουλο του πρωθυπουργού με αρμοδιότητα την εξωτερική πολιτική καθώς και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διατηρεί στενότατους δεσμούς τόσο με την πρεσβεία όσο και με την ίδια τη λατινοαμερικανική χώρα. Η εκδήλωση είχε τίτλο, «Η γη του Μπολίβαρ σε αναβρασμό: Μια συζήτηση για τη νέα πραγματικότητα στη Λατινική Αμερική», στην οποία έγινε λόγος εκτός των άλλων, για την άδικη δυσφήμηση της χώρας και την επίθεση που δέχεται παρότι ο αριθμός των θυμάτων από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει εκεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες αυξάνεται διαρκώς.





ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα κυβερνητικά αποτελέσματα για το ιδιωτικό χρέος
Τι ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Δεν έχει τόση σημασία το ποιος θα μιλήσει πρώτος όσο το τι θα πει.
Αναλυτικά οι τομείς ευθύνης
«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.