Πολιτικη & Οικονομια

Κικίλιας για τo κατασχετήριο Κοτζιά στην Athens Review of Books

«Πολλαπλά κρούσματα επιχείρησης ελέγχου και πίεσης των ΜΜΕ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
365306-755333.jpg
ΑΠΕ

Να σχολιάσει τη δέσμευση των λογαριασμών και των εσόδων του περιοδικού Athens Review of Books, έπειτα από το κατασχετήριο που έστειλε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς,  κλήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας στη σημερινή ενημέρωση των Πολιτικών Συντακτών. 

«Η υπόθεση Κοτζιά κατά Athens Review of Books έρχεται να προστεθεί στα πολλαπλά κρούσματα επιχείρησης ελέγχου και πίεσης των μέσων ενημέρωσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και επιβεβαιώνει την αυταρχική αντίληψή της για τη λειτουργία των μέσων ενημέρωσης και συνολικά των θεσμών στη χώρα μας», σημείωσε ο Κικίλιας.

Επίσης τόνισε πως «η  Νέα Δημοκρατία πιστεύει και υπερασπίζεται αταλάντευτα την ελευθερία του Τύπου, ακόμη κι αν αυτός είναι ενοχλητικός για την ίδια και τα στελέχη της και  προασπίζεται την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, ως θεμελίων της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Καλούμε τον κ. Κοτζιά να αναθεωρήσει τη στάση του. Άλλωστε έχει ήδη δικαιωθεί ηθικά από την απόφαση του δικαστηρίου», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου
Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου

Οι πολίτες που, δικαιολογημένα ή όχι, θέλγονται από τις σειρήνες των ακραίων εθνικιστικών ρητορικών καλό είναι να θυμούνται ότι καμία ελευθερία και κανένα δικαίωμα δεν είναι οριστικά κεκτημένα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.