- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ξεσπά ο Πολάκης εναντίον όσων τον λένε αμόρφωτο
Έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας σύμφωνα με τον υπουργό
Οργισμένη ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη σε όσους έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για «αμορφωσιά» επειδή σε ανάρτησή του περί του απίστευτου σκεπτικού της απόφασης για την Ηριάννα, ανέφερε για Βάσκους στη Βαρκελώνη.
«Και στην Αθήνα κατοικούν Κρητικοί και στην Μακεδονία υπάρχουν Ηπειρώτες...» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης ενώ επιτίθεται σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους (τους οποίους κατονομάζει) και αναφέρει πως έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας.
Συγκεκριμένα, ο αναπλ. Υπουργός Υγείας γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
«Φρυαξαν τα παπαγαλακια των μμε και τα τρολ του μοσχατου για το αν στη βαρκελωνη κατοικουν βασκοι με την αναρτηση που εκανα προχθες καυτηριαζοντας το σκεπτικο της αποφασης του εισαγγελεα περι τρομοκρατων και επισκεψης στη βαρκελωνη.
Η αγωνιωδης τους προσπαθεια να υπερασπιστουν τη δικαιοσυνη που αποφυλακιζει ναρκεμπορους και φυλακιζει ηριαννες ,κατακτα τις πιο ψηλες κορυφες της ηλιθιοτητας οταν δεν μπορουν να πιασουν το χιουμορ της αναρτησης . Με βαση το γνωσιακο υποβαθρο που αποκαλυπτει η κριτικη τους στην αθηνα δεν κατοικουν Κρητικοι η στη μακεδονια δεν υπαρχουν ηπειρωτες !!!!!
Ποσο κομπλεξ κατωτεροτητας πρεπει να κρυβουν ομως στη νεοφιλελευθερη ψυχη τους γραφιδες οπως του γιαννη Λοβερδου η της αννας παναγιωταρεα και αρκετοι αλλοι για να αποκαλουν εμενα αμορφωτο ,σε συγχυση κλπ κλπ!!
Τους καταλαβαινω.... ΕΧΕΙ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, που ανθρωποι σαν εμενα ,τον παππα,την αχτσιογλου κλπ εγιναν υπουργοι και ο τσιπρας πρωθυπουργος ,χωρις να καταγομαστε απο τζακια ,χωρις να εξαρτιομαστε απο επιχειρηματιες ,χωρις να μας προβαλλουν τα ΜΜΕ ,χωρις να χρησιμοποιουμε τις "υπηρεσιες "δημοσιογραφων.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ¨, ουτε τα αφεντικα τους πως εμειναν χωρις αερα δανειοδοτηση,ουτε τα παπαγαλακια πως εμειναν χωρις "συμβολαια επικοινωνιας" με δημοσιους οργανισμους ,το κεελπνο,το ντυναν,τους ταφους κλπκλπ.
ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ .Μην ελπιζετε πως θα ξανανοιξουν οι στροφιγγες του μαυρου χρηματος της κρατικης διαφημιστικης δαπανης για τα πολλα χρονια που εμεις θα ειμαστε στην κυβερνηση .Αξιοποιειστε τα πτυχια σας(αν εχετε),εσεις οι "μορφωμενοι" και δουλεψτε πραγματικα ,να δειτε πως βγαινει το ψωμι χωρις να ρεει το κρατικο χρημα .................»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτόματα η μείωση για τους οδηγούς
Ολοταχώς για να πέσει κάτω από το 120% το 2029
Μνημόνιο Συνεργασίας του Δήμου Αθηναίων με τον Ερυθρό Σταυρό
«Λες και δεν ήταν κάποιοι από εμάς»
Ο Αλέξης Τσίπρας και το αδιέξοδο της επόμενης μέρας
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ.
Κριτική σε Μητσοτάκη και Ευρώπη
Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το δημοσιονομικό κόστος της επαναφοράς της 13ης σύνταξης
Tι αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει κανονικά το Σάββατο
Τι απάντησε η Αναστασία Σαπουνά
Συνεισφορά 40 εκατ. από τα διυλιστήρια για μείωση 10 λεπτά στην αμόλυβδη και 5 λεπτά στο ντίζελ έως το τέλος Αυγούστου
«Αυτή είναι η απάντησή μας σε όσους αμετανόητους μετατρέπονται σε δολοφόνους»
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη» - Η ανάρτηση μετά τη σύλληψη των δραστών
«Σύντομα θα έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη»
Η κόντρα στη Βουλή και η αναφορά Μητσοτάκη στα «μπακαλίστικα»
«Ο Δήμος συστηματοποιεί και εντείνει τις δράσες του στα αντικείμενα στα οποία έχει ουσιαστική αρμοδιότητα» σημειώνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος
«Οι βουλευτές δεν είναι γουρούνια για να γίνονται λασπομαχίες» είπε ο υφυπουργός Οικονομικών
«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.