- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προφητεία – σοκ: ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ είναι ένοχος λέει γέροντας του Αγ. Όρους
Γι’ αυτό και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επιμένει να δικαστεί για άλλη μια φορά
Νέα ακλόνητα στοιχεία για την ενοχή του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, έφερε στο φως η έρευνα που διεξήγαγε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και σύμφωνα με τα οποία ματαξαναπαραπέμπεται σε δίκη.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για προφητεία του θεόπνευστου Γέροντα του Αγίου Όρους Ιωσήφ του Βατοπαιδιανού που διαβεβαιώνει ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ αθωώνεται από τον Αντίχριστο και τελικά θα καταδικαστεί ύστερα από την χιλιοστή οκτακοσιοστή εβδομηκοστή τρίτη αναίρεση αθώωσής του.
Μάλιστα η συγκεκριμένη προφητεία έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο γέροντα αλλά για γέροντα από το Βατοπέδι, με το οποίο ως γνωστόν η κυβέρνηση Καραμανλή (σ.σ.: που ενοχοποιείται αυτόματα σε κάθε αθώωση του Γεωργίου) είχε πολύ καλές σχέσεις. Άρα είναι σίγουρο ότι ο γέροντας γνωρίζει την αλήθεια!
Ως γνωστόν η επίμονη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου από πράκτορες της αντικειμενικής πραγματικότητας (δηλαδή του Αντίχριστου), έχει στόχο να κλονίσει την πίστη των Ελλήνων και να τους κάνει να πιστέψουν ότι το έλειμμα μεγαλώνει όσο ξοδεύεις και διορίζεις χωρίς αύριο. Δηλαδή η επίμονη αθώωση του Ανδρέα Γεωργίου στρέφεται εναντίον της Πίστης μας και της κυβέρνησης.
Και το χειρότερο, εκτός από το Εθνικό Κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Κώστας Καραμανλής, ενοχοποιείται και ο νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος – ο πρίγκηπας των «γαλάζιων προσλήψεων» - πράγμα που αποτελεί ασέβεια στο πρόσωπό του και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν μπορεί να αφήσει να συνεχίσει να συμβαίνει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
50.000 Εβραίοι συμπολίτες μας στοιβάχτηκαν σε βαγόνια τρένων και οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα εξόντωσης
Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου
«Την ιστορία την γράφουν όσοι παίρνουν ξεκάθαρη θέση», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας
Ισχυρή και ανθεκτική η ελληνική οικονομία με ανάπτυξη κοντά στο 2%, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup
Όσοι λάβουν τέτοιο μήνυμα καλούνται να το διαγράψουν
Η απάντηση της υπουργού Πολιτισμού σε επίκαιρη ερώτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για πιθανή εμπλοκή κρατικών παραγόντων στις υποκλοπές
Δήλωση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ για την διαγραφή Κωνσταντινόπουλου
Η μαθηματική αλληλουχία της σκέψης που επιχειρεί να εξηγήσει το βαθύ περίλυπο ύφος του την ώρα που περπατά στο Σύνταγμα με το πορτρέτο του Χαμενεΐ.
Οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια
Ποιοι δικαιούνται ρύθμιση για πληρωμή έως 48 δόσεις
«Η παράδοση της έδρας από τον Κωνσταντινόπουλο είναι ένα δείγμα πολιτικής αξιοπρέπειας»
Η τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην έκτη εκδήλωση του κύκλου της σειράς «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα»
Ο Νικήτας Κακλαμάνης στέλνει τα πρακτικά της συνεδρίασης στην Επιτροπή Δεοντολογίας
«Είναι σκληρά μέτρα, αλλά δίκαια», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Οι κερδισμένοι και οι χαμένου του νέου τρόπου υπολογισμού του τελικού ποσού
Τι αναφέρουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη για τους λόγους διαγραφής
Με αναδρομική ισχύ το μέτρο στήριξης, ενδεικτικά παραδείγματα
Μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Η περιοχή αποκτά κεντρική πλατεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.