Πολιτικη & Οικονομια

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα. Κεραυνός χτύπησε τον μπαμπά της νύφης (video)

Τη στιγμή που έλεγε: «Γαμπρέ είσαι τυχερός»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
363595-752097.jpg

Τίποτε δεν θα εμπόδιζε αυτό το γάμο και ο μπαμπάς της νύφης ήταν αποφασισμένος να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Ακόμη και όταν τον χτύπησε κεραυνός στα μισά του λόγου του και μάλιστα τη στιγμή που έλεγε: «Γαμπρέ, είσαι τυχερός».

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη, ο γάμος είχε ήδη τελεστεί. Ξαφνικά ένα σύννεφο σκέπασε τον ουρανό του κήπου στο Γούντστοκ του Καναδά. Ο μπαμπάς της νύφης Τζέι Πι Ναντό κρατούσε το μικρόφωνο στο ένα χέρι και το ποτήρι με τη σαμπάνια στο άλλο. Φορτισμένος από τη συγκίνηση της στιγμής νιώθει ένα άλλο φορτίο… πιο ηλεκτρισμένο στο χέρι.

Καναδάς γάμος

«Ήταν σαν να μου έδωσαν να κρατήσω μια καυτή μπάλα στα χέρια μου. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα. Αν θυμάμαι καλά, αναπήδησα από τον πόνο και τον φόβο. Σοκαρίστηκα. Ωστόσο, όταν αντελήφθην ότι είμαι καλά, δεν πτοήθηκα, συνέχισα το λόγο μου».

Οι καλεσμένοι τρόμαξαν και φώναζαν στον κ. Ναντό να πετάξει το μικρόφωνο από τα χέρια του. Ο μπαμπάς της νύφης συνήλθε γρήγορα από το σοκ και το γαμήλιο γλέντι συνεχίστηκε.

Ο τυχερός άντρας την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε έναν γιατρό για προληπτικό έλεγχο. Σήμερα, κοιτάζει το σημάδι στο χέρι του και ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός. «Ήταν ένας όμορφος γάμος», είπε η κυρία Ναντό, μαμά της νύφης, «αν και προς στιγμήν… παγώσαμε».

Lightning Strikes Father Of The Bride As He... από GeoBeats

«Έχω έρθει πολλές φορές πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο», είπε σε κανάλι του Καναδά ο τυχερός μπαμπάς της νύφης. «Ο θάνατος μου γυρίζει συνέχεια την πλάτη». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ